Amenajarea casei

#seminee casa #semineu pe colt #seminee #amenajare casa

Alege un semineu pe colt, solutia perfecta de incalzire a unei incaperi mici

Astazi, a avea un semineu nu mai este un lux. Mai ales iarna, semineul este unul dintre cele mai apreciate obiecte cu dublu rol, estetic si functional, aflat la mare cautare de catre iubitorii amenajarilor cu stil. Dupa trecerea anotimpului rece, acesta este folosit in continuare pentru beneficiile in materie de decor, astfel incat nu va fi considerat "nefolositor" niciodata.

Daca ai un spatiu redus in living, iar acesta este motivul pentru care inca nu ai optat pentru un semineu, gresesti. Exista o gama de seminee special creata pentru camerele de dimenisiuni mici, astfel incat poti alege un semineu pe colt pentru un decor de exceptie.

Trei motive pentru a alege un semineu pe colt

Atunci cand esti hotarat sa optezi pentru achizitionarea unui semineu, stii cu siguranta care sunt beneficiile pe care ti le poate aduce in casa ta, fie ca vorbim de amenajarea reusita pe care o creeaza cu usurinta, fie ca avem in vedere sistemul eficient de incalzire pentru locuinta.

Un semineu produce caldura, lumina, dar si un context potrivit pentru socializare, adunand oamenii dragi in jurul focului. Un semineu pe colt nu face exceptie in privinta avantajelor, fiind o alegere optima. Iata cele trei motive principale pentru care merita sa ai in casa ta un semineu pe colt realizat profesionist:

1. Se integreaza perfect intr-o camera de mici dimensiuni

A realiza o amenajare moderna si inovativa intr-un spatiu de dimensiuni reduse este cu adevarat o provocare. Mai ales atunci cand ai in plan sa integrezi mai multe elemente cu rol estetic, va deveni cu atat mai greu sa pastrezi spatiul aerisit, si in acelasi timp sa obtii un efect wow. Un semineu pe colt reuseste sa se integreze cu usurinta si chiar sa armonizeze toate celelalte elemente in jurul sau.

2. Va deveni centrul atentiei intr-o camera care nu are un aspect deosebit

Nu toti avem un living de exceptie, oricat de mult ne-am dori, si de fiecare data depindem de bugetul disponibil pentru a reamenaja sau redecora aspectul unei camere. Un semineu pe colt va putea genera un focus de interes, schimband total aspectul unei incaperi si conferindu-i un aer nou si primitor, in lipsa oricaror elemente de design cu aspect inovativ.

3. Il vei putea achizitiona la un pret accesibil si il vei putea personaliza

In ziua de astazi, oferta de seminee este una variata, pentru toate buzunarele. Poti alege dintr-o bogata gama de seminee, fiecare avand propriile sale caracteristici ce il definesc. Dar mai mult decat atat, vei putea opta pentru personalizarea unui semineu, astfel incat sa transpui in realitate modelul pe care ti l-ai imaginat cu atata pasiune. Din piatra, granit sau marmura, un semineu pe colt pe gustul tau va impresiona!

Unde iti poti concepe propriul semineu pe colt pentru casa ta

Fie ca ai in plan un semineu pe colt clasic, fie ca visezi la un tip de semineu pe colt contemporan, orice idee de design poate fi pusa cu profesionalism in aplicare de catre echipa de experti Seminee-expert.ro. De asemenea, vei putea alege dintr-o gama variata de seminee norvegiene, un semineu pe colt ce se integreaza perfect in ambianta casei tale, dar care reusesc sa ii aduca un plus de personalitate.

Cu o experienta de mai bine de 15 ani in executia de seminee, echipa Seminee-expert.ro te va surprinde placut prin calitatea materialelor, creativitatea modelelor si functionalitatile aparte ale semineelor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea