Amenajarea casei

#amenajarea casei #rosu #culori

Alege nuanta de rosu potrivita personalitatii tale

Rosu este o culoare puternica ce da o nota de dramatism oricarei incaperi. De asemnea, rosu are puterea de a inveseli o camera monotona. In general, persoanele care prefera aceasta culoare au un caracter puternic si triumfator. Vezi care este nuanta de rosu potrivita in functie de personalitatea ta:


1 Culoarea zmeurei


Rosu-zmeura este potrivita pentru persoanele senzuale si energice. Aceasta culoare da un aspect luxuriant si dramatic oricarei incaperi.

Poate fi folosita mai ales in amenajarea dormitorului sau pentru incaperile cu influente exotice.

Sursa foto: www.bakati.com


2 Rosu carmin


Rosu carmin se potriveste persoanelor cu o personalitate puternica, foarte energice.

Atentie insa, aceasta culoare este foarte puternica si stimulativa astfel ca este bine s-o folosesti pentru decoratiuni sau pentru a crea un punct central al camerei, in combinatii cu nuante neutre.

Sursa foto: www.interiorarcade.com


3 Rosu cireasa


Culoarea ciresii este indicata pentru persoanele pline de viata si pasionale. O poti folosi pentru hol, bucatarie sau living.

Totodata, poti folosi aceasta nuanta neutraliza culorile reci, cum ar fi nuantele de verde si albastru, oferind camerei putina caldura.

Sursa foto: www.corbis.com


4 Rosu caramiziu


Aceasta culoare este preferata de persoanele calde, foarte calme dar si dinamice.

Poate fi folosita pentru decorarea livingului, in combinatie cu nuante de alb, crem, maro si in general culori pamantii.

Sursa foto: www.interiorarcade.com
 

5 Rosu somon


Culoarea somonului se potriveste persoanelor gentile si romantice.

Poate fi folosita si pentru decorarea camerei copiilor pentru ca este o nuanta care inspira intimitate si caldura. Pentru a evita monotonia combina nuanta somon-ului cu verde-pal.

Sursa foto: www.decorpad.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea