Amenajarea casei

# parsoseli #pardoseala cauciuc #pardoseala

Alege calitatea si profesionalismul prin pardoseli de cauciuc

Fie ca renovezi, construiesti sau amenajezi o cladire, la un moment dat te vei confrunta cu alegerea tipului de pardoseala, in functie de natura proiectului tau. Daca este vorba de o cladire industriala, vei opta cel mai probabil pentru tipurile de pardoseli cauciuc care sa raspunda necesitatilor specifice acestui domeniu; natura proceselor de productie, intensitatea traficului, sarcinile suportate, gradul de toxicitate sunt doar cativa dintre factorii care trebuie luati in calcul in alegerea pardoselii optime.

De ce sa alegi pardoseli cauciuc?

Indiferent de functionalitate, in amenajarea moderna a cladirilor se poate observa ca pardoselile de cauciuc au devenit tot mai mult un trend; prin fabricarea pardoselilor din acest material se obtine o performanta deosebita a parametrilor suprafetei: efectul antiderapant, izolarea termica si fonica, rezistenta in timp, dar si costuri mai mici de montare si intretinere. Ca atare, pardoselile din cauciuc sunt recomandate in special pentru cladirile comerciale (mall-uri, magazine, birouri etc.) si pentru cele destinate activitatilor sportive (sali de sport, arene, centre de fitness), dar se pot fi folosi cu succes si in cladirile institutiilor sau in cele industriale.

Daca te intrebi de s-a optat pentru cauciuc ca material de fabricare a pardoselilor, trebuie sa stii ca asta se datoreaza structurii si proprietatilor sale asemanatoare plasticului. Din punct de vedere chimic, cauciucul reprezinta un tip de polimeri elastici, de privenienta naturala sau sintetica. Ca si plasticul, cauciucul se poate fabrica in diferite culori sau forme, cu textura granulara, sub forma de placi sau fasii de diferite dimensiuni, pretandu-se astfel la o varietate de modele de pardoseli, satisfacand astfel si criteriul estetic.

Unde gasim pardoseli PVC de calitate?

Milucon sunt un producator de pardoseli cauciuc de foarte buna calitate, oferind si servicii de montaj si consultanta. Tehnica de montare consta in imbinarea mai multor placi si fasii fie prin lipirea direct pe stratul de suport, fie prin fixarea lor cu dibluri. Acestia recomanda pardoselile de cauciuc in special pentru spatiile de joaca, gradinite, sali de fitness, fermele de animale, canisele, cluburile de echitatie, gradinile zoologice etc. Adica acolo unde este nevoie de o rezistenta mare la soc, la efectele traficului si ale diferitelor tipuri de miscare pe suprafata de circulat, dar mai ales de proprietati anti-alunecare pentru evitarea accidentelor. Rezistenta la razele UV, non-toxicitatea si reciclabilitatea materialelor reprezinta alti trei factori importanti de care aceasta firma tine cont in ceea ce oferta la toate tipurile de pardoseli, nu doar la cele din cauciuc.

Un aspect important al pardoselilor de cauciuc Milucon este si efectul anti-oboseala, pentru ca exista un interes clar exprimat de acesti profesionisti ca fiecare pas facut sa fie o relaxare si o placere. Asadar, daca esti interesat de achizitionarea unei pardoseli din cauciuc de calitate, poti plasa o cerere de oferta direct pe site-ul lor, completand un formular ce va fi trimis direct la expertul tehnic Milucon care te va consilia in acest sens. In cazul in care doresti mai multe optiuni sau o alternativa viabila la pardoseli cauciuc, consulta mai departe pagina lor si vei gasi variante de pardoseli epoxidice, poliuretanice, lipite, decorative etc. Vei descoperi si multe informatii interesante cu caracter general, de la categoriile in care se impart pardoselile (pentru spatii interioare sau exterioare, calde sau reci etc.) si pana la avantajele fiecareia. Imaginile cu proiectele de succes ale Milucon te vor convinge aici de montajul de exceptie si atentia la detalii cu care sunt acestea executate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului