Amenajarea casei

# completa #cabina dus #amenajare baie

Alege cabinele de dus complete - Moderne, practice si de bun gust

Nu se poate nega faptul ca cabinele de dus sunt mult mai practice si mai economice decat baile. La urma urmei, poti face un dus rapid, dar poti intr-adevar sa faci o baie rapida? Nu prea.

Si cu stilul de viata din ce in ce mai agitat, tot mai multi oameni aleg sa instaleze cabine de dus in baile lor, decat o cada, sau cabine de dus complete, mai ales daca nu exista foarte mult spatiu..

Daca va ganditi sa instalati o cabina de dus in baia dvs., ce ar trebui sa stiti cateva ceva despre tipurile de cabine disponibile.

Cabine de dus complete – alegerea moderna, usoara si practica

Baile de moda veche au, de obicei, o cabina de dus personalizata construita pentru baie. Dar, daca doriti sa instalati rapid si convenabil o cabina de dus completa, aceasta ar fi cea mai potrivita pentru nevoile dvs. De ce? Pentru ca o cabina de dus sau o cabina de dus completa ar avea deja toate elementele de care aveti nevoie de la un dus: un dus, cadre, usi si tot ce cuprinde un dus tipic. Unele cabine de dus au chiar optiuni cu aromoterapie, module de abur incorporate sau chiar muzica incorporata. Optiunile sunt aparent nesfarsite cand vine vorba de cabina de dus completa sau cabina pe care o doriti.

Ce sa iei in considerare cand cumperi o cabina de dus completa

Daca te gandesti la o cabina de dus completa pentru baia ta, trebuie sa stii si ca unele pot fi mai usor de instalat decat altele. In general, o cabina de dus ar fi mai usor de instalat decat una fara cadru, de exemplu. Dar ambele sunt inca destul de usor de montat in comparatie cu cabinele de dus traditionale.

Dar, cabinele de dus complete sunt o alegere extraordinara.

Cabine de dus complete

Cabinele de dus sunt de obicei o alegere mai buna daca nu aveti spatiu mare. Baile mici sau spatiile de baie inguste sunt adesea ideale pentru cabine de dus, deoarece usile vor trebui fie sa fie glisate. De asemenea, pot face fata mai bine uzurii.

Optiuni suplimentare

In afara de a alege o simpla cabina de dus completa, puteti alege si sa aveti o cabina de dus cu aburi, ceea ce este perfect daca doriti o experienta spa si o baie mai luxoasa. Unele cabine de dus vin, de asemenea, cu jeturi hidro si lumini speciale si vin in diferite forme.

Home36 recomanda sa cumperi cea mai buna cabina de dus online. Astfel vei putea sa gasesti o gama mai variata de produse din care sa alegi cabina ideala pentru baia ta. Este o varianta mai rapida si, uneori, chiar mai ieftina de a face cumparaturi, deoarece promotiile si ofertele speciale sunt mai frecvente online. Inainte de a face orice achizitie online, verifica review-urile. Daca acestea sunt pozitive, sunt multe sanse sa ai o experienta asemanatoare, acelasi lucru fiind valabil si in caz contrar, adica daca review-urile sunt negative. Nu uita ca poti returna produsul daca nu este conform asteptarilor tale!

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea