Amenajarea casei

#cum scapi de acarieni #alcool sanitar #plosnite de pat #sfaturi practice #acarieni #cum sa

Alcoolul sanitar, aliatul tau in lupta cu acarienii

Acarienii si plosnitele de pat isi fac rapid prezenta in orice casa. Acestea traiesc si se dezolta in voie pe salteaua patului, pe perne si chiar pe canapea sau fotolii, fara ca macar sa le observi.

Aceste insecte sunt extrem de daunatoare deoarece odata ce intrii in contact cu ele creste probabilitatea de aparitie sau de agravare a bolilor alergice. Mai mult decat atat, expunerea la acarieni poate duce si la aparitia unor boli de piele precum rozaceea (cuperoza). Alcoolul sanitar insa, te ajuta sa scapi rapid de ele.

In vreme ce asternuturile si pernele pot fi spalate, pentru a scapa de aceaste insecte daunatoare, canapelele si saltelele de pat nu pot beneficia de acelasi tratament. Iata cum poti scapa insa de acarieni si de plosnitele de pat

Ai nevoie de:

  • o sticla cu pulverizator, curata
  • alcool sanitar

Adauga alcoolul sanitar in sticla cu pulverizator si pulverizează pe pat intr-un strat uniform, dimineata. Deschide geamul foarte bine pentru a lasa incaperea sa se aeriseasca si lasa alcoolul sa actioneze pana seara, cand poti face patul in mod normal. Procedeaza la fel si in cazul canapelelor sau a fotoliilor.

Sursa foto: blog.domayneonline.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea