Amenajarea casei

#casa de poveste #casute disney # design casa #parc de distractii #amenajare casa #disney

Ai putea trai intr-un parc de distractii? Iata cum arata casele de pe domeniul Disney!

Cei care iubesc la nebunie desenele lui Walt Disney au acum ocazia sa isi cumpere o casa de vacanta in complexul Disney World, din Florida. E drept ca, daca distractia e clar ca nu lipseste, pretul nu e chiar atat de amuzant. O casa aici costa intre 1,7 si 7 milioane de dolari.

Compania Walt Disney a construit un cartier cu 450 de case de vacanta a carui tema centrala este chiar lumea Disney. Complexul, numit Golden Oak, se intinde pe 400 de hectare pe care sunt amenajate mai multe parcuri, restaurante, spa, dar si o zona de relaxare cu un club.

Potrivit dezvoltatorului, casele au stiluri arhitecturale deosebite, de la toscan, venetian, colonial olandez sau french country. Toate aceste teme sunt sustinute de detalii precum curti, balcoane, terase si loggii care fuzioneaza perfect cu spatiile de locuit atat interioare, cat si in aer liber.

Locuintele sunt spatioase si sunt amenajate ultramodern, dotate cu tot ceea ce au nevoie proprietarii.

Ca de altfel toate proiectele Companiei Walt Disney, casele sunt indreptate catre familie. Aceasta bucatarie uriasa spre exemplu este ideala pentru a gazdui petreceri mari.

Si pentru ca atunci cand vin in vacanta la un parc de distractii, proprietarii isi iau cu ei nu doar copiii, ci si prietenii, livingurile au fost proiectate astfel incat sa gazduiasca grupuri mari. Mobilierul este foarte primitor si inspira multa caldura.

In plus, viata intr-un resort de lux, mai ales atunci cand este vorba despre o casa de vacanta, inseamna inainte de toate relaxare. De aceea, toate dormitoarele sunt dotate cu bai foarte elegante, adevarate zone spa.

Casele au cate o piscina unde proprietarii lor se pot racori in timpul zilelor toride din Florida, insa au acces si la frumoasa Plaja Blizzard ori la magnifica Laguna Typhoon.

In plus, terasele acoperite, cu vedere la lac, sunt un loc nemaipomenit de relaxare la umbra.

Insa tot acest confort costa. Casele din complexul Golden Oak se vand cu pana la 7 milioane de dolari. Si nu e doar atat: taxele anuale se pot ridica pana la 12.000 de dolari, incluzand parcari, transport spre parcul de distractii Disney si posibilitatea de a vizita atractiile din parc si in afara programului. Cei mai "disneyfili" se pare ca sunt brazilienii, multi cumparandu-si case in acest complex rezidential.

Sursa foto: popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea