Amenajarea casei

#electrocasnice locuinta #confort #locuinta #electrocasnice

Ai o locuinta noua? Cu ce electrocasnice sa o aprovizionezi pentru un plus de confort

Cand te muti intr-o locuinta noua, este nevoie sa treaca un timp pana sa te obisnuiesti cu incaperile si cu noua pozitionare a obiectelor de mobilier. Indiferent de motivul pentru care ai facut aceasta schimbare in viata ta - fie ca ti s-a marit familia sau ca ai avut nevoie de mai mult spatiu pentru un animal de companie - este evident ca te astepti ca in noua casa sa beneficiezi de mai mult confort decat in cea anterioara. Insa nu doar spatiul este important in acest sens, ci si electrocasnicele cu care iti dotezi locuinta.

Daca ai putut face o modificare atat de mare in viata ta, poate ca este momentul sa faci si alte schimbari mai mici, care sa iti simplifice viata.

Inlocuieste frigiderul cu o lada frigorifica

Cu siguranta ti s-a intamplat macar o data ca spatiul din frigider sa fie neincapator pentru toate alimentele si preparatele pe care ai vrut sa le pui in el. Acest lucru se poate intampla atunci cand gatesti in cantitati mai mari cu diverse ocazii sau cand faci cumparaturi mai multe decat in mod normal. Insa, daca ai o lada frigorifica, problema spatiului nu va mai fi o problema. Aceasta poate fi depozitata in orice camera din locuinta, fara sa te incomodeze, garantandu-ti ca alimentele tale sunt pastrate in cele mai bune conditii. Aceasta schimbare te va scapa de grija spatiului de depozitare pentru produsele care trebuie pastrate la rece si pentru care nu ai de fiecare data spatiul pe care ti l-ai dori.

Renunta la spalatul manual si achizitioneaza-ti o masina de spalat vaseĀ 

Daca esti obisnuita sa speli manual vasele, stii ca aceasta activitate necesita timp si energie din partea ta, pe care le-ai putea folosi in alte activitati, care sa iti fie cu adevarat pe plac. O investitie buna pe care o poti face pentru inca o schimbare in viata ta este sa renunti la curatarea manuala a vaselor si sa alegi sa folosesti o masina automata. Cele mai multe dintre modele sunt simplu de folosit si nu afecteaza calitatea vaselor tale, asa ca nu exista niciun motiv pentru care sa nu faci aceasta achizitie care te va ajuta sa castigi timp. Nivelul de confort este mult mai mare intr-o locuinta in care ai acces la un astfel de electrocasnic.

Foloseste un uscator de rufe electric

Uscatorul de rufe electric este aparatul care te ajuta sa ai mereu in sifonier obiectele vestimentare dorite, fara sa fie nevoie sa astepti timp indelungat sa se usuce dupa spalare. Este simplu de folosit, practic si te ajuta sa nu fie nevoie sa faci compromisuri in ceea ce priveste felul in care arati. Achizitionandu-ti un astfel de electrocasnic, nu va mai fi nevoie sa astepti cateva ore pana sa poti purta hainele pe care abia le-ai spalat, pentru ca acesta iti usuca in foarte scurt timp obiectele vestimentare. In plus, iti ofera avantajul de a controla modul de uscare a acestora, iar tesaturile lor sunt in deplina siguranta. Prin renuntarea la uscarea naturala a hainelor vei economisi timp, pentru ca vei putea programa oricate cicluri de spalare doresti intr-o zi, fara sa mai fii dependenta de vremea de afara pentru uscarea hainelor.

Mutarea intr-o noua locuinta reprezinta o provocare, dar este momentul ideal pentru a recurge si la alte mici schimbari care pot aduce imbunatatiri semnificative vietii tale si care te pot scapa de probleme obisnuite cu care te-ai mai confruntat. De exemplu, nu trebuie sa renunti la a face cumparaturile alimentare dorite, ci doar sa asiguri spatiul de depozitare necesar pentru ele. Nu ezita sa iti dotezi casa cu electrocasnicele necesare pentru ca mediul tau de viata sa iti ofere confortul de care ai nevoie.

Sursa foto: shutterstock.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului