Amenajarea casei

#mobilier baie #bucatarie #mobilier bucatarie # bucatarie black & white #vesela

Ai indrazni sa introduci negrul in bucataria ta? 4 designuri pentru inspiratie

Acum cativa ani, sa-ti cumperi mobila neagra pentru bucatarie era un gest cu adevarat nonconformist, mai ales ca nici nu gaseai prea multe astfel de oferte. Intre timp, lucrurile s-au schimbat usor, iar negrul a inceput sa devina din ce in ce mai popular. Inca nu indraznesti sa accepti negrul in bucatarie? Iata 4 designuri pe care le poti folosi ca sursa de inspiratie.

1. Mobilier negru si neutru

Mobilierul negru arata perfect atunci cand este "indulcit" de nuante neutre, asa ca poti incerca si tu combinatia de negru si nuanta naturala a lemnului. In functie de designul pe care doresti sa il obtii, poti intercala negrul si nuanta neutra sau le poti folosi separat, in colturi diferite ale bucatariei.




Sursa foto: homegue.com

2. Bucatarie black & white

Combinatia alb-negru nu se demodeaza vreodata, ba chiar este in tendintele amenajarii bucatariei. Poti opta pentru un mobilier negru in partea de jos si cateva corpuri albe suspendate. Pastreaza peretii albi si lasa sa patrunda cat mai multa lumina naturala in interior, deoarece negrul are tendinta de a inchide prea mult decorul.



Sursa foto: ldzr.com

3. Mobilier negru cu accente metalice

Accentele metalice sunt ideale in bucatarie, mai ales daca spatiul este dominat de nuante inchise. Daca alegi o mobila neagra de bucatarie, opteaza pentru manere argintii, aparate electrocasnice argintii si alte elemente cu finisaj metalizat, care echilibreaza decorul din punct de vedere cromatic.




Sursa foto: remodelista.com

4. Fundal negru in bucatarie

Daca ti se pare exagerat sa ai mobila neagra in bucatarie, din cauza faptului ca tinde sa micsoreze spatiul si este prea sumbra, poti alege varianta fundalului negru. In acest caz, unul dintre pereti poate fi negru, cu cateva tablouri colorate fixate pe el.

O alta solutie ar fi sa alegi o mobila de bucatarie cat mai simpla, formata din etajere prinse direct in perete. In acest fel, fundalul poate fi negru, iar etajerele albe, bej, maro sau intr-o culoare mai vesela. Amplasarea veselei albe la vedere va diminua efectul obositor al negrului.



Sursa foto: remodelista
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare