Amenajarea casei

#cabina de dus #amenajare baie #dus

Afla care sunt avantajele renuntarii la cada in favoarea unei cabine de dus

Unul dintre cele mai comune elemente din baie pe care urmeaza sa le inlocuiesti in timpul operatiunilor de renovare a baii este cada. Renovarea baii si, in special, schimbarea cazii cu o cabina de dus nu este o operatiune usor de realizat. Totusi, in cazul in care iti stabilesti foarte clar ce anume iti doresti sa schimbi in privinta design-ului din baie iti va fi foarte usor sa elimini sau sa inlocuiesti complet cada.

Mai ales in cazul in care spatiul din baie este restrans, cu atat mai mult poti alege din numeroase modele de cabine de dus pe cea care sa se potriveasca cel mai bine cu preferintele tale. Principalul avantaj al instalarii unei cabine de dus este consumul considerabil mai mic de apa.

In prezent iti poti alege modelul preferat la preturi avantajoase dintr-o gama diversa de optiuni, precum cabine de dus cu usi glisante, cabine de dus cu usi batante, cabine de dus cu usi pliante sau cabine cu hidromasaj, iar numeroase modele sunt disponibile in forma patrata sau semicirculara.

Avantajul secund cel mai important in privinta alegerii unei cabine de dus este faptul ca este mult mai simplu si usor de intretinut in comparatie cu cada.

Avantajele unei cabine de dus

In comparatie cu baile lungi si dese, dusurile scurte si la fel de dese te ajuta sa economisesti timp, apa si bani. Date fiind noile tendinte ale oamenilor de a-si achizitiona produse sustenabile care sa protejeze mediul inconjurator si care sa le ofere ocazia sa economiseasca, alegerea unei cabine de dus si inlocuirea cazii este o idee inteleapta.

Inlocuirea unei cazi cu o cabina de dus va crea mai mult spatiu in baie si o ambianta mult mai incapatoare si mai calma. Acest lucru iti ofera posibilitatea sa te bucuri la maximum de spatiul restrans din baie. O cabina de dus are capacitatea de a-ti permite sa te relaxezi in confortul propriei bai si sa te bucuri de design-ul si functionalitatile moderne ale cabinei de dus.

Exista o multime de modele disponibile pe piata de profil, iar in anumite cazuri poti alege o cabina de dus personalizata in conformitate cu caracteristicile spatiului tau vizat.

In general, majoritatea modelelor disponibile de cabine de dus sunt fabricate cu sticla securizata recunoscuta datorita proprietatilor speciale in privinta duritatii si sigurantei la utilizare.

In functie de preferintele tale, poti alege sa iti inlocuiesti cada cu o cabina de dus si iti poti alege modelul preferat in functie de dimensiunile baii, design, tipul cabinei de dus si posibilitatile tale financiare.

Este important de retinut ca orice model de cabina de dus este foarte usor de instalat, nu necesita operatiuni complicate de curatare si intretinere, asigura un acces mult mai facil pentru a face dusuri dese si iti poate garanta o utilizare a cabinei pana la sfarsitul vietii. In plus, te bucuri de un design modern si functionalitati specifice produselor din gama premium ceea ce sporeste si mai mult gradul de confort si relaxare.

Sursa foto: germanquality.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului