Amenajarea casei

#aer curat #purificatoare aer #sisteme de aspiratie #aertenika.ro

Sisteme de aspiratie avansate pentru o casa cu aer curat si benefic sanatatii

ADVERTORIAL

Nu e chiar atat de simplu de gasit cea mai potrivita si personalizata solutie pentru curatarea unui spatiu industrial sau rezidential, indiferent de destinatia lui – productie, depozitare, logistica, locuinta, casa de vacanta, birou, hotel  – sau a unui spatiu comercial, sportiv sau medical. Mai ales pentru ca beneficiarul unui astfel de spatiu, de regula, tine cont de mai multe aspecte: sa investeasca cat mai putin, sa se amortizeze cat mai rapid investitia, sa aiba costurile de intretinere cat mai reduse, sa existe usurinta in exploatare si, bineinteles, sa fie cat mai eficienta.

Stii de ce are nevoie casa ta de sisteme de aspiratie avansate si performante? Pentru ca aerul curat inseamna sanatate, iar produsele pe care le folosesti in locuinta pot avea un efect benefic asupra longevitatii sau, dimpotriva, unul distrugator.

Sistemele de aspiratie de ultima generatie nu sunt doar fiabile si rezistente, ele respecta mediul inconjurator si pastreaza in casa un aer curat, purificat, lipsit de acarieni si microorganisme care iti afecteaza sistemul respirator.

Aertenika.ro este singurul distribuitor in Romania al sistemelor de aspiratie TUBO fabricate de producatorul italian AERTECNICA, care de 25 de ani furnizeaza clientilor sisteme avansate de aspiratie pentru spatiile rezistentiale si industriale deopotriva.


Ce iti ofera sistemele de aspirare TUBO de la Aerteknika

Sistemele de aspirare TUBO de la Aerteknika sunt solutii avansate de mentinere a calitatii aerului in spatiile inchise, concepute prin filosofia "Think clean". Printre beneficiile acestor sisteme se numara:
 

  • instalarea rapida si utilizarea simpla
  • silentiozitatea
  • puterea mare de curatare
  • eliminarea acarienilor/organismelor care produc boli pulmonare
  • cresterea valorii imobilului
  • investitie mica in raport cu beneficiile pe viata
  • nu necesita costuri de intretinere
  • dispozitive economice si ecologice

 

Exemple de sisteme de aspirare Aerteknika

Centrala de aspirare Classic TX1 A poate fi un cec in alb pentru sanatatea ta. De ce? Intrucat filtraza aerul inspirat in incapere si il elimina in exterior, contribuie la prevenirea imbolnavirilor pulmonare si a simptomelor alergice, rezista perfect la agentii atmosferici si are un consum mic de energie, prin sistemul performant Soft Start.



Clientii pot comanda, la preturi promotionale, pachete complete ale sistemelor de aspirare, care contin toate accesoriile necesare. De pilda, Kitul Studio KTS2 contine un aspirator central performant, furtun flexibil cu priza rapida si regulator de aspirare, set perii cu duza pentru spatii inguste, suport din metal si prelungitor cromat cu lungime reglabila, kit de accesorii de montaj si un kit de 6 prize complete Square.

Pe aerteknika.ro gasesti aspiratoare pentru uz rezidential, aspiratoare rezidentiale, prize si accesorii pentru o locuinta cu aer pur, benefica sanatatii si starii generale de bine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare