Amenajarea casei

#piatra naturala #amenajare casa # design casa #piatra online

Innobileaza-ti casa cu piatra naturala!

Fie ca vorbim despre placarea peretilor sau de amenajarea pardoselii, piatra naturala ofera un aer de lux si noblete locuintei tale. Acceseaza piatraonline.ro pentru a alege sortimentul de piatra naturala potrivit pentru placarea peretilor si pardoselilor resedintei tale si bucura-te de oferta speciala la preturi de producator.

Expresia elegantei

De-a lungul secolelor, piatra a dat tonul elegantei in constructii si amenajari, expresia elegantei fiind mentinuta si astazi de tehnologia de placare a peretilor interiori si exteriori ai imobilelor cu produse din piatra naturala. Un astfel de produs este si piatra naturala montana fasii Kevala. Coloritul acesteia gri-cristal o recomanda ca fiind usor de asortat cu alte materiale constructie, precum lemnul, metalul sau sticla. Aspectul sau de element natural de decor o face ideala pentru livinguri, holuri, birouri sau sali de restaurant.

In cautarea rafinamentului

Ofertele de pe piatraonline.ro iti pun la dispozitie si unul dintre cele mai ravnite sortimente de marmura din lume. Cu o rezistenta deosebita la variatiile termice inregistrate la exterior, marmura scapitata Thassos este alegerea ideala pentru placarea soclurilor exterioare si innobilarea decorului la interior. Aspectul sau special si nuanta imaculata de alb o fac sa fie o necesitate intr-o locuinta ce isi cauta imaginea nobletii.

Un strop de naturalete

La capitolul amenajarilor prin placare cu piatra naturala, designerii au dat verdictul: griul este culoarea anului 2014. Sortimentele de piatra naturala decorativa Kavala gri-cristal au o structura asemanatoare pietrei naturale extrasa din Alpii Elvetieni. Fatadele caselor, gardurile si zidurilor vor avea un alt aspect odata placate cu piatra naturala Kavala.

Marmura neagra, simbolul luxului

Cel mai solicitat produs oferit de piatraonline.ro, marmura neagra, se prezinta in sortimente care vor da impresia dorita de lux a bailor, holurilor sau livingului din casa ta. De asemenea, marmura Nero Marquina poate ridica la alte standarde spatiul destiunat relaxarii de langa piscina din curte.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea