Amenajarea casei

#mobila bucatarie #mobila mdf #mobila bucatarie comanda #def art #bucatarie lucioasa

Alege inteligent mobila de bucatarie la comanda, cu Def Art

Alege inteligent mobila de bucatarie la comanda, cu Def Art

ADVERTORIAL

Mobila de bucatarie la comanda este o optiune des intalnita in randul celor care isi amenajeaza locuinta si aspira la un rezultat fara cusur. Gama variata de mobilier pentru bucatarie pusa la dispozitie de fabrica Def Art Group permite acoperirea unui numar impresionant de cereri specifice, cu atat mai mult cu cat clientii primesc si informatii utile despre criteriile importante in alegerea de mobila de bucatarie la comanda in cele mai bune conditii.

Fabrica de mobila la comanda si mobilier de serie pentru casa si birou Def Art Group onoreaza o serie intreaga de cereri, de la mobila de bucatarie, mobila de dormitor, baie, living, mobila de birou si alte produse personalizate, din materiale si accesorii de calitate aduse din Austria, Germania si Italia.

Def Art vine in intampinarea clientilor interesati de mobila de bucatarie la comanda atat cu o gama variata de optiuni, cat si cu o serie de sfaturi utile in alegerea acesteia.

Recomandari Def Art Group pentru mobila de bucatarie la comanda

O mobila de bucatarie desavarsita imbina cu succes latura practica si estetica. Def Art Group iti recomanda configuratiile care mentin elementele de maxima necesitate la indemana, in combinatii de culori chic, in ton cu restul designului locuintei.

Def Art Group atrage atentia asupra tipurilor de materiale ideale pentru mobila de bucatarie la comanda, rezistente la umiditatea specifica incaperii in care se gateste. Astfel, Def Art Group recomanda mobila de bucatarie din MDF, material care nu se deterioreaza sub actiunea umezelii si este foarte accesibil ca pret.

Cat despre finisaje, Def Art Group propune clientilor sai suprafete lucioase, care confera eleganta incaperii si nu se demodeaza niciodata: MDF lucios, Pal lucios sau Termopal lucios. Bucatariile mai putin spatioase sunt avantajate de un mobilier deschis la culoare, care poate fi pus in valoare prin accesorii si decoratiuni colorate.

Designul pentru mobila de bucatarie moderna

Tot Def Art Group promoveaza bucatariile care au in centru mese tip insule, cu dubla utilizare: pentru gatit si pentru servirea mesei. In plus, clientii care aleg aceasta varianta, nu mai risca sa asorteze gresit o masa achizitionata separat.

Cat despre accesoriile pentru mobila de bucatarie la comanda, Def Art Group iti ofera o gama intreaga de produse in care merita sa investesti: sertare cu amortizoare, compartimente suplimentare, suporturi vesela sau prosoape si corpuri de iluminat cu personalitate.

Intra pe mobiladef.ro si gaseste mobila de calitate la comanda ideala pentru locuinta ta!

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele