Amenajarea casei

#amenajare casa toamna #amenajare casa #toamna #living # curatenie toamna

Adu toamna in casa ta! Curata bine locuinta si adauga decoratiuni specifice anotimpului

Toamna este cel mai frumos sezon din an. Jocul de culori calde al naturii ne aduce bucurie in suflet. Adu aceste culori in casa ta si creeaza o atmosfera de toamna care sa-ti imbie simturile.

 

Iata cateva sfaturi de care sa tii cont daca vrei sa ai o casa curata si parfumata.

1. Incepe prin a face ordine. Fiecare obiect trebuie pus la locul lui. Produsele expirate trebuie aruncate, iar cele specifice verii trebuie adaugate in cutii de depozitare pentru a face loc decoratiunilor de iarna. 

2. Aspira bine si sterge praful. Continua prin a aspira foarte bine intraga casa. Insista in zona canapelei, a fotoliului si a altor piese de mobilier tapitate. Este indicat ca husele pentru perne sa fie scoase si spalate. Sterge apoi praful de pe mobilier cu mare atentie pentru a nu rata niciun loc. La final spala pe jos.  

3. Schimba asternuturile si spala perdelele. Termina prin a schimba asternuturile de pat si prin a pune perdelele la spalat. Cu siguranta sunt pline de praf din timpul verii.

4. Curata bine baia si bucataria. Urmatorul pas pe care trebuie sa-l faci este sa cureti foarte bine baia si bucataria. Dezinfecteaza fosrte bine suprafetele de lucru si obiectele sanitare, spala faianta si gresia si improspateaza incaperile.

5. Schimba decorurile. Acum ca a inceput toamna este momentul sa scoti din cutii decoratiunile specifice sezonului, cu frunze, dovleci si alte asemenea decoratiuni, care sunt specifice sezonului. 

6. Parfumeaza casa. In final nu iti mai ramane decat sa parfumezi casa. Poti face acest lucru cu ajutorul unor lumanari naturale cu arome care sa-ti aduca aminte de toamna. In plus, lumanarile constituie un decor ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa cozy.

Sursa foto:  mywalldecors.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului