Amenajarea casei

#amenajari casa #amenajari interioare #hamac

Adu hamacul in casa si bucura-te de relaxare si in sezonul rece

Hamacurile sunt obiecte de mobilier care aduc un aspect relaxant interiorului modern. Un pat agatat este o idee excelenta de design atat pentru spatiile contemporane, cat si pentru cele traditionale. Creeaza o atmosfera linistitoare si adauga stil interiorului.

Cum vremea incepe sa se raceasca, e timpul sa aduci in casa hamacul de confortul caruia te-ai bucurat intreaga vara si sa continui ca in momentele de respiro sa te relaxezi citind o carte sau pur si simplu visand cu ochii... in tavan.

Fie ca il instalezi pe un hol unde ai mai mult spatiu, fie ca il fixezi intre doi pereti din dormitor, hamacul iti ofera oportunitatea de a te simti permanent in vacanta.

In camera copiilor, acest accesoriu se va transforma in punctul central al incaperii, caci cei mici vor fi extrem de incantati sa se balanseze in el ca si cum ar fi afara.

Acest gen de pat suspendat poate fi instalat si in dormitorul matrimonial caci, nu-i asa, si adultii au nevoie de un loc intim de relaxare. In plus, acesta se potriveste foarte bine si unui design interior modern si arata primitor.

Asezat la fereastra, hamacul devine loc pentru lectura, dar si pentru admirat stelele in noptile cu insomnii.

Cu siguranta, mansardele sau podurile open-space sunt cele mai potrivite spatiu pentru un hamac. E usor sa il prinzi de grinzile din lemn, iar daca langa el asezi si o planta cu tulpina inalta te poti simti ca in mijlocul naturii.

Materialul textil din care este realizat hamacul poate fi in sine o piesa decorativa extrem de interesanta pentru incapere. Daca ai un spatiu gol, un hamac il va transforma rapid intr-un loc potrivit in care sa te retragi atunci cand esti obosita.

Nu mai spunem ca pentru pisici va fi locul cel mai potrivit in care sa

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare