Amenajarea casei

#rosu #mobilier #combinatii #design bucatarie #dulapuri

Adauga rosu vibrant in designul bucatariei tale!

Rosul este o culoare puternica si pasionala, cu potentialul de a transforma o locuinta obisnuita intr-una care inspira dinamism si pofta de viata. Stiai ca rosul este renumit pentru faptul ca starneste apetitul? Foloseste-te de influenta sa pozitiva si alege sa introduci rosu vibrant in designul bucatariei tale!

Mizeaza pe combinatia de rosu si gri metalizat

Exista o multitudine de modalitati de a insera rosul in designul bucatariei tale. Una dintre cele mai reusite este cu siguranta combinatia de rosu vibrant cu griul metalizat, specific aparaturii din otel inoxidabil.

O astfel de combinatie cromatica se preteaza perfect intr-o bucatarie amenajata in stil contemporan, cu aparatura electrocasnica de ultima generatie si mobilier lucios, cu linii simple.

Totodata, este important sa retii ca o bucatarie in care rosul si griul metalizat se intrepatrund armonios nu ar trebui sa includa si alte elemente care sa atraga atentia (pentru a nu supraincarca vizual spatiul), precum imprimeuri, mozaicuri ori alte elemente in culori intense.

Adauga accente rosii intr-o bucatarie in nuante neutre

Fiind o culoare puternica, intensa, rosul poate fi inserat in designul bucatariei si sub forma unor accente. O varianta perfecta de a le permite sa iasa in evidenta este aceea de a le insera intr-o bucatarie in nuante neutre: negru, alb, gri, crem, maro, bej etc.

Modernizeaza dulapurile traditionale de bucatarie

Locuiesti intr-o casa amenajata in stil traditional si iti doresti sa ii oferi un plus de personalitate? Afla ca nu este necesar sa faci investitii majore si o redecorare de proportii: nu trebuie decat sa vopsesti dulapurile din bucatarie intr-o nuanta placuta de rosu (rosu visiniu si rosu burgund sunt doua nuante demne de luat in seama).

Astfel, vei pastra parfumul retro imprimat de o bucatarie in stil traditional, fara sa transformi designul intr-unul prea indraznet ori modern.

Profita de puterea rosului intr-o bucatarie avangardista

O bucatarie ultramoderna, in stil avangardist, include intotdeauna elemente de design de ultima ora. Da un plus de culoare spatiului in care iei masa cu ajutorul unei nuante vibrante de rosu, folosite pentru a evidentia insula de bucatarie, dar si zona dedicata gatitului.




Foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea