Amenajarea casei

#accesorii #bucatarie #bara de suspensie #bara bucatarie

Accesorii practice pentru bara din bucatarie

Bara suspendata pe peretele din bucatarie este unul dintre cele mai folositoare accesorii pentru acest spatiu al locuintei. Poti prinde de bara foarte multe recipiente si lucruri, astfel incat sa exploatezi la maxim spatiul pe verticala.


Bara de suspensie

 

Bara de suspensie se gaseste in hypermarketurile de www. comunicatedepresa.ro/casa/" title="Casa">casa si gradina, in diverse dimensiuni. O astfel de bara costa de la aproximtaiv 20 lei si poate ajunge la 50 lei pentru lungimile mari, in cazul bucatariilor spatioase.

Pe langa pret, un alt avantaj consta in faptul ca tija poate fi taiata exact pe lungimea necesarata pentru peretele din bucatarie. Se ataseaza apoi carligele si se pun capetele. Prinde tija pe un perete, in bucatarie, in functie de necesitati. Evita zona de deasupra plitei si cea de deasupra chiuvetei.


Carligele


Carlige gasesti in multe magazine, dar este important ca acestea sa poata fi prinse foarte bine pe bara. In cazul unora dintre accesoriile prinse de carlige, este bine ca acestea sa stea fixe, cum sunt suporturile pentru ulei si otet. Un pachet de carlige cu 10 bucati costa in jur de 5 lei. Daca vei cumpara tija si carligele din locuri diferite, este important sa testezi pentru a vedea daca se potrivesc din punct de vedere al circumferintei.


Accesorii pentru tija metalica de perete


Accesoriile care pot fi suspendate pe tija metalica sunt extrem de diversificate si foarte utile. Poti prinde polite si etajere pentru borcanase, sticle, mirodenii, ulei etc. Alte suporturi sunt perfecte pentru a pune in ele tacamurile la uscat, iar altele pot fi folosite pe post de vaza pentru verdeata si plante aromatice proaspete.

Chiar si cutitele se pot depozita pe peretele bucatariei. Exista cutii special concepute pentru a fi prinse de carlige, precum si suporturi metalice pentru cutite.

Un suport pentru rola de hartie te ajuta sa economisesti spatiul de pe blatul bucatariei, atunci cand folosesti prosoape de hartie.

Daca nu ai suport de vesela deasupra chiuvetei sau langa aceasta, o a treia posibilitate este sa cumperi un suport suspendat, special conceput pentru bara de bucatarie. Un astfel de accesoriu costa numai 10 lei.

Sursa foto: squidoo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului