Amenajarea casei

#casa #amenajare casa # decorare pereti #accesorii decorative casa # accesorii decorative

Accesorii decorative pentru pereti

Locuinta noastra este reflectia personalitatii noastre, astfel ca modul in care o amenajam spune foarte multe despre noi. Exista insa si persoane care isi doresc un stil de amenajare mai simplu al locuintei.

Casa este insa locul in care revenim intotdeauna cu drag si unde trebuie sa ne simtim cel mai bine. Astfel, designul interior joaca un rol foarte important pentru starea noastra de bine si pentru cum percepem viata.

Indiferent de stil, este indicat sa oferim locuintei noastre unicitate, cu ajutorul decoratiunilor si obiectelor de decor speciale, care transforma radical o incapere. Fie ca este vorba despre oglinzi, obiecte de tapiserie sau tablouri, aceste mici obiecte pe care le folosim pentru decorarea peretilor locuintei sunt esentiale.

Accesorii decorative pentru casa

Atunci cand incepi cautarea de accesorii pentru locuinta vei avea surpriza sa descoperi o paleta foarte mare de astfel de accesorii. Exista numeroase magazine care comercializeaza obiecte de decor pentru toate gusturile si buzunarele.

Partea cea mai dificila va fi alegi accesoriile si obiectele de decor potrivite pentru casa ta. De la oglinzi pana la tablouri, piata abunda in accesorii care mai de care mai originale. Trebuie insa sa iti faci un plan de bataie inainte de a ajunge in magazine. In acest fel nu vei pierde vremea, te vei incadra in buget si nu vei arunca banii pe toate accesoriile care iti fac cu ochiul.

Iata mai jos cateva accesorii care iti vor infrumuseta locuinta:

Oglinzi. Oglinzile reprezinta o modalitate conventionala de a decora peretii. Sunt unele dintre cele mai interesante obiecte de decor la care poti apela. De diverse marimi, cu sau fara rame, oglinzile ofera numeroase variante de decorare a locuintei. Pe langa faptul ca ofera o mai mare valoare estetica unei camere, oglinzile maresc optic incaperea. Sunt astfel accesoriile perfecte pentru casele si camerele mici.

Picturi. Dupa oglinzi, picturile sunt cele mai populare accesorii pentru pereti. Sunt usor de agatat si asamblat si se potrivesc in orice casa. O pictura interesanta ofera camerei mai multa viata, fie ca este vorba de un spatiu conventional, fie de unul extravagant. Daca picturile nu sunt pe gustul tau, poti opta pentru alte obiecte de arta care se agata pe pereti.

Obiecte de tapiserie. Obiectele de tapiserie nu sunt pentru toate gusturile. Insa daca vrei sa experimentezi, aceste obiecte iti pot fi de mare ajutor. Se gasesc in diferite forme, culori si modele. Ai de ales intre printuri abstracte, indiene, florale, portrete sau peisaje.

Sculpturi. O alta modalitate de a decora peretii sunt si sculpturile. Ofera camerei un aspect elegant si impozant. Sunt astfel ideale pentru locuintele mai mari, cu mobilier elegant. Pe piata se gasesc numeroase astfel de obiecte, in culori, materiale si forme diferite, potrivite pentru orice persoana care este in cautarea de idei noi de decorare a locuintei.

De asemenea, pentru decorarea peretilor poti opta si pentru ceasuri, obiecte de arta, tablouri, rame sau obiecte din vinil.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea