Amenajarea casei

#decorare casa #decoratiuni #petrecere #petrecere vara

Accesorii decorative pentru o petrecere de vara

Daca este vara, atunci este vremea petrecerilor! Pentru ca o petrecere sa fie reusita, este important ce invitati ai, cine este dj-ul care intretine atmosfera, ce preparate culinare oferi musafirilor, precum si modul in care decorezi casa pentru petrecere. De la ornamentele pentru torturi, pana la cele pentru peretii casei, toate accesoriile decorative vor schimba total aspectul locuintei tale si te vor ajuta sa organizezi o petrecere reusita. Iata cateva dintre cele mai interesante decoratiuni pe care le poti folosi pentru un party memorabil!


1. Decoratiuni pentru mancare

Intrucat mancarea joaca un rol important in reusita unei petreceri, este important nu doar sa fie gustoasa, ci sa aiba si un aspect placut. Asadar, o decoratiune simplu de realizat este sa prinzi, pe o ata, foi cu mesaje potrivite pentru petrecere. Prinde ata in doua betisoare si infige-le in blatul de la tort ori in alte gustari care iti permit acest lucru.


2. Banner cu numele sarbatoritului

O alta decoratiune interesanta pe care o poti folosi atunci cand organizezi o petrecere este bannerul cu numele sarbatoritului. Asadar, prinde, pe peretele camerei, triunghiuri cu fiecare litera a persoanei in cinstea careia organizezi petrecerea. In acest fel, vei anima atmosfera si vei aduce un plus de culoare camerei.


3. Felinare din hartie

Decoratiunile pentru o petrecere pot fi realizate din cele mai neobisnuite obiecte. Asadar, poti confectiona un ornament inedit folosind hartie colorata, pe care s-o modelezi sub forma unui felinar. In interiorul acestuia poti plasa lanterne. Cu ajutorul felinarelor din hartie vei avea lumina colorata in camera, iar invitatii se vor simti ca intr-un club.


4. Baloane colorate

De la o petrecere de succes nu trebuie sa lipseasca baloanele colorate. Pe acestea le poti prinde pe tavan ori poti realiza buchete pe care sa le pui la intrarea in casa. De asemenea, baloanele pot fi folosite si pentru decorarea meselor, astfel ca le poti amplasa printre felurile de mancare preparate pentru petrecere.



Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea