Amenajarea casei

#casa #amenajare casa #accesorii vara terasa #accesorii terasa #decoratiuni de exterior

Accesorii de vara pentru o terasa cu stil

O terasa racoroasa sau insorita constituie un spatiu intim, de relaxare, perfect pentru vara. Imprastie cateva perne, adu un cos de rachita cu reviste, o umbrela rezistenta si un minibar pe roti cu bauturi reci. Vei obtine o terasa confortabila si atractiva, in care sa-ti petreci timpul liber in zilele caniculare.

Iata cateva accesorii de vara pentru o terasa cu stil:

Minibar pe roti

Daca iti petreci mult timp pe terasa in zilele insorite, investeste intr-un minibar pe roti (carucior de gradina). Poti avea langa tine mereu pahare curate, tavi, bauturi si farfurii. Daca dai petreceri, un astfel de accesoriu este practic si denota stil. Un astfel de produs costa in jur de 300 lei.

Lumanari parfumate si felinare de exterior

Atarna felinare de lemn forjat si sticla cu lumanari parfumate in jurul terasei. Pe langa aroma placuta pe care o elibereaza, aceste lumanari alunga insectele. Alege lumanari parfumate cu aroma de papaya, iasomie, lime, portocal etc. Un set de felinare vintage costa in jur de 300 lei.

Gratar decorativ

Un gratar decorativ poate fi punctul de atractie al terasei tale in zilele insorite. Acesta este o piesa functionala si aspectuoasa, in jurul carora se poate strange lumea la povesti. Un gratar decorativ costa, in medie, 150 lei.

Poti opta si pentru un foc ambiental, cu flacara decorativa.

Recipiente din rachita

Rachita este un material natural, care arata bine in aer liber, fie ca o folosesti ca suport pentru ghivecele de flori, fie ca este un cos unde tii sticle sau un suport pentru ziare. AStfel de accesorii de exterior facute din rachita impletita costa de la 20 la 200 lei, in functie de produs.

Perne de exterior

Cumpara o cutie mai mare, aspectuoasa si umple-o cu perne colorate. Acestea pot fi lasate pe terasa, sub umbrela, pentru ca fiecare sa-si ia cate doreste atunci cand se relaxeaza in aer liber.

Decoratiuni pentru peretii exteriori

Gaseste accesorii potrivite pentru peretii exteriori. Vara, acestia pot fi pusi in valoare cu decoratiuni atractive, din materiale rezistente. Un ceas mare, in stil vintage, pe un perete galben, realizeaza un contrast interesant si atractiv.

Umbrela sau parasolar pentru terasa

Investeste intr-o umbrela pentru terasa sau intr-un parasolar (paravant). Aceasta poate avea picior central sau lateral si, in plus, poate fi dotata cu o lampa cu baterie reincarcabila. Umbrelele pentru terasa costa de la 70 euro, iar cele mai scumpe depasesc 1000 euro. Alege un produs cu baza stabila si confectionat dintr-un material impermeabil, cu protectie impotriva razelor UV.

Perdele diafane

Amenajeaza locul de relaxare sau cel de luat masa cu perdele diafane. Acestea confera un plus de stil terasei tale si vor da senzatia ca esti undeva departe, in vacanta. Pavilioanele si foisoarele sunt zone ideale pentru a prinde astfel de perdele.

Exista si plase baldachin, aspectuoase si functionale, ideale pentru a te feri de tantari si insectele deranjante. Un astfel de produs costa 40 lei.

Foto: homeinteriorsidea.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea