Amenajarea casei

#decorare casa paste #curatenie paste #curatenie de paste #curatenie

A inceput numaratoarea inversa pana la Paste! Ce trebuie sa pui la punct pana la Inviere

Au mai ramas doar cateva zile pana la Inviere, insa ai suficient timp sa pui totul in ordine. Iata de ce trebuie sa tii cont daca vrei sa termini la timp curatenia, decorarea casei si prepararea delicioaselor mancaruri de Paste.

Lista de activitati

Lista de activitati este un must. Pune pe o foaie toate lucrurile pe care trebuie sa le faci si apoi organizeaza-le pe zile si chiar pe ore. In acest fel nu vei fi tentat sa lasi ceva pe maine ca apoi sa-ti dai seama ca ai intrat in criza de timp.

Curatenie

Daca ai facut deja curatenie generala, lasa pe sambata curatenia, pentru ca Pastele sa te prinda cu casa curata. Daca in schimb nu ai apucat sa faci curatenie generala, acorda-ti o zi doar pentru aceasta activitate, urmand ca sambata sa faci doar mici retusuri.

Vopseste ouale si decoreaza casa

Vopsirea oualor se face joia. Programeaza aceasta activitate pentru joi seara, dupa ce te intorci de la munca. Daca stai acasa joi, profita de dimineata libera pentru a-ti decora casa.

Fa ultimele cumparaturi

Vineri dimineata, este perioada perfecta penturu a face ultimele cumparaturi pentru Paste. Apuca-te apoi de prepararea cozonacilor si a preparatelor traditionale. Poti termina prepararea mancarurilor sambata, insa acorda-ti timp sa faci curatenie in bucatarie.

Pregateste masa festiva

Sambata seara, inainte de a pleca la slujba de Inviere, pregateste masa. Adauga decoratiuni specifice si fii atent la detalii. Tacamurile pe care nu le folosesti in mod curent e bine sa le speli inainte de a le aseza pe masa festiva. Alege o fata de masa curata si bine calcata si aranjeaza vesela si tacamurile. Un buchet de flori proaspete nu trebuie sa lipseasca de pe masa.

Acum tot ce iti mai ramane de facut este sa-ti astepti oaspetii sa soseasca dupa terminarea slujbei.

Sursa foto: roomdecorideas.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare