Amenajarea casei

# amenajarea camerei bebelusului # idei regale # amenajare camera bebelus #amenajare casa #camera bebelus

9 idei regale de amenajare a camerei bebelusului

Multi dintre parintii care se pregatesc de venirea pe lume a bebelusului lor au in plan sa il intampine pe acesta intr-o camera frumos amenajata si decorata. Misiunea este dificila, atunci cand ai de facut alegeri atat de importante si nu este exclus sa fie idei care va vin, dar la care sa renuntati pana sa le puneti in practica. Pentru a-i oferi micutului un mediu confortabil si cald, iata cateva idei regale de amenajarea a camerei bebelusului.

1. Decor monocrom

 

In cazul in care nu vreti sa stiti dinainte sexul bebelusului sau pur si simplu va ganditi sa iesiti din tiparele camerelor roz sau bleu, atunci un decor monocrom poate fi alegerea perfecta pentru a decora camera bebelusului. O paleta de culori monocrome este o optiune stilata, iar camera celui mic va fi primitoare si eleganta.

2. Simplu si cu o pata de culoare

 

O idee de amenajare care nu se va demoda niciodata este cea in care mizezi pe un decor simplu, minimalist, iar in camera celui mic exista doar acele elemente care sunt necesare. Nu incarca spatiul inutil, mizeaza pe tonuri deschise si calde si adauga doar o pata de culoare, care poate fi, de exemplu, un covor colorat cu un imprimeu jucaus.

3. Materiale pretioase

 

Intr-o camera cu aer regal, fie aceasta si de bebelus, materialele pretioase fac diferenta. Poti sa alegi pentru camera copilului paturi, pilote sau saluri lucrate manual, din materiale fine si luxoase.

4. Tonuri naturale

 

Chiar si intr-o camera pentru bebelus amenajata in stil regal, decorul poate fi unul minimalist. In acest caz, albul se imbina perfect cu tonurile naturale si cu atingeri subtile de albastru.

5. Autocolante pe pereti

 

Decorarea peretilor din camera bebelusului cu autocolante este o idee buna si practica, prin care poti sa perzonalizezi aceasta incapere. Pe masura ce copilul creste si are propriile preferinte, le poti dezlipi cu usurinta pentru a face loc altor modele alese de cel mic.

6. Cortul pentru refugiu

Daca inca nu te-ai gandit sa pui in camera copilului un cort, este momentul sa iei in calcul si acest aspect. Corturile sunt din ce in ce mai populare in randul copiilor si cu siguranta si micutul tau isi va dori un asemenea loc in camera. Cortul va deveni un loc de refugiu pentru citit sau pentru joaca.

7. Arta ecletica

Imbina elemente de decor ecletice si un covor cu imprimeuri vesele pentru a da un aspect jucaus unei camere de bebelus care are la baza culori si elemente neutre.

8. Decor linistitor

Copiii mici au nevoie de un somn cat mai linistit, iar decorul ii poate ajuta. Bebelusul tau va dormi mai profund cand in camera sa domneste o atmosfera calma si linistitoare.

9. Accente marine

O camera al carei decor este inspirat de viata marina va fi cu siguranta pe gustul oricarui copil fascinat de povesti si aventura. Ajuta-l sa fie un erou in aceasta poveste, decorandu-i peretii camerei cu elemente care reflecta, de exemplu, viata din adancurile marii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului