Amenajarea casei

#hartie de impachetat #cadouri #impachetat cadouri

9 idei de impachetat cadouri

Craciunul a trecut deja, insa acest lucru nu te impiedica sa oferi in continuare cadouri celor dragi. De multe ori, un cadou valoreaza mult mai mult pentru cel care-l primeste daca este ambalat intr-un mod cat mai atractiv si mai neobisnuit. Un cadou aparent banal se poate transforma cat ai clipi in ceva spectaculos.

Avem pentru tine 9 cadouri . Ramane sa te decizi care sunt cele mai potrivite si, de ce nu, mai usor de pus in practica.

1 Mix Tape

Designerul grafician Joy D. Cho imbraca hartia Kraft in banda, alternand fasii orizontale si verticale pentru a da aspectul unei panglici. Un fulg de zapada realizat din hartie colorata asemanatoare acadelelor in forma de bastonase intregeste aspectul cadoului.



2 Cutii cu umbre

Minhee Cho trateaza cutiile ca pe o panza goala. Ea a impachetat cadourile in hartie subtire, a adaugat siluete dintr-o carte clip-art si le-a acoperit cu un strat lucios de celofan. Bulele cu text puse in dreptul renilor devin etichete pentru cadou.



3 E timpul sa ne jucam

Pentru a crea aceste pachete castigatoare, Nany Laboz a lipit placi vechi de joc si piese pe cutii simple din carton. Desi jocurile incomplete se vand deseori in piete sau la targuri de vechituri, ele arata ca si cum ar costa o avere.



4 Artistic

Ai o cutie de creioane? Atunci puteti reproduce imprimeul abstract al graficianului Adrienne Wong. Acesta a pus intre straturile de hartie, ceara colorata si apoi le-a calcat pana aceasta s-a topit. Dupa ce a impachetat cadoul, l-a ornat cu o panglica de satin plasata asimetric si un manunchi de dalii facute din servetel.


5 Muzical

Karen Bartolomei a impachetat cadoul in hartie imprimata cu partitura muzicala " Jingle Bells " pentru a crea un pachet vesel. Ea a marit partitura cu ajutorul fotocopiatorului si apoi a imprimat-o pe o hartie groasa. O fundita de satin si clopotei reprezinta ultimele retusuri.




 6 Fa o schimbare

Te-ai plictisit de panglica rosie? Atunci incearca panglici colorate cu modele diferite.



7 Biletelul

Vrei sa surprinzi? Pune un fursec in biletelul atasat cadoului. Pur si simplu scrie un mesaj pe o bucata de carton taiat şi introdu biletelul si fursecul intr-un plic din celofan. Perforeaza plicul in doua locuri si leaga o panglica.




8 Jocul cu nume

Nu este nevoie de eticheta daca folosesti hartie pentru impachetat personalizata, cu numele cuiva drag imprimat pe ea.



9 Cadou cu bomboane

Aseaza cadoul impachetat in hartie rosu-alb, printre boboane delicioase de aceasi culoare si vei obtine un efect uimitor.



Sursa foto : www.countryliving.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare