Amenajarea casei

# asortare roz #casa roz #amenjare casa # design casa #roz #design interior

9 culori care se asorteaza perfect cu rozul

Rozul a depasit de mult stadiul in care era doar o culoare pentru camera copiilor de sex feminin, devenind tot mai popular si mai indraznet folosit. Cu toate ca la inceput poate parea o culoare dificil de utilizat, secretul este simplu si consta in folosirea acestuia in combinatii cromatice inteligent alese. Imperecheaza-l cu nuante complementare si incearca diverse tonuri de roz, cautand apoi texturile potrivite pentru a completa armonia si a obtine o camera roz confortabila si frumoasa. Iata care sunt cele mai interesante culori care se asorteaza perfect cu rozul.

Turcoaz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dazey Den (@dazeyden) pe

Daca vei spune ca o camera de zi pentru servirea ceaiului ar putea fi roz, probabil ca ai starni neincredere. In combinatie cu trucoazul, insa, camera ta de zi roz va deveni rafinata si eleganta.

Verdele frunzelor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lissi (@oxfordone) pe

Acest spatiu in vibratii tropicale chic, gen Miami Beach, te va face sa iei serios in considerare tapetarea baii cu un imprimeu asemanator. Nu numai ca verdele frunzelor se armonizeaza excelent cu rozul flamingo al cazii, dar formele geometrice hexagonale aduc un plus de stil si eleganta spatiului care devine unul incredibil de placut.

Ocru

Ocru este una dintre cele mai populare culori ale acestui an si este usor de observat de ce. Nuanta intensa este plina de spirit si vibratie. Mai mult, imperecheat cu roz aduce o linie noua apelului cromatic, spatiul devenind placut si primitor.

Cobalt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Studio Ashby (@studioashby) pe

O regula care merita retinuta este ca atunci cand lucrezi cu rozul murdar, neuniform, precum varul de pe acesti pereti, sa il imperechezi cu o culoare contrastanta. Astfel vei obtine instant un aspect regal, extrem de elegant si fastuos. In plus, atmosfera este echilibrata si plina de armonie, cucerind prin linistea pe care o emana intr-un mod festiv si discret.

Piersica

Iata doua culori care nu ar avea cum sa fucntioneze, dar, cumva, se combina. Aceasta combinatie de piersica si roz neon schimba nivelurile de saturatie pentru a crea un aspect cu adevarat popular si incendiar.

Verde lamaie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I like everything in this photo, but I just love little photobombing Jane on the upper right. 💕

O postare distribuită de Zilverblauw (@zilverblauw) pe

Ca o felie de lamaie intr-un pahar de limonada roz, aceasta camera de zi este ultra-racoritoare si linistitoare. Nu este geniala ideea de a vopsi intrega scara intr-o nuanta indrazneata si luminoasa specifica lamaii?! Si cand te gandesti ca poti face totul intr-un singur weekend!

Smarald

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de decus interiors (@decus_interiors) pe

Masculinul intalneste femininul, armonizandu-se in cele mai bune moduri. Juxtapunerea unui verde smarald cu un roz abia soptit, creeaza un aspect care va placea oricarui cuplu pentru dormitorul comun. Din nou, eleganta si armonia se intalnesc la limita incredibilului.

Gri

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Orlando Soria (@mrorlandosoria) pe

Aceasta camera este dovada ferma ca rozul si griul se potrivesc de minune. Combinatia este ideala pentru un living modern, chiar daca este bazata pe doua nuante neutre. Atmosfera creata este incantatoare, imbiindu-te la discutii placute in compania unei cesti de cafea sau de ceai.

Auriu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Peta | Our Home In Bendigo (@our.home.in.bendigo) pe

Mi se pare doar mie, sau combinatia dintre roz si auriu arata ca un rasarit de soare intr-o dimineata idilica?! Cu siguranta nu m-ar deranja sa ma trezesc in fiecare zi in acest dormitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea