Amenajarea casei

#lumanari #decor lumanari #lumanari colorate #lumanari parfumate

8 moduri sa-ti decorezi casa cu ajutorul lumanarilor

Lumanarile sunt un element de decor esential pentru a crea in locuinta ta o atmosfera romantica si relaxanta in acelasi timp. Daca iti doresti sa iesi din tiparul obisnuit, accesorizeaza-ti camerele cu ajutorul acestor minunate obiecte de decor pe care sa le scoti in evidenta prin intermediul diverselor suporturi metalice sau din sticla. De la scari luminate si pana la lumanari asezate in vaze de flori, realsimple.com iti ofera 8 idei prin care poti sa dai stralucire casei tale cu ajutorul lumanarilor.

1. Atunci cand ai musafiri, surprinde-i cu ajutorul acestui aranjament sofisticat din lumanari de diferite dimensiuni, pe care le poti aranja in dreptul unei oglinzi pentru a crea un efect uimitor.



2. Condu-ti jumatatea in dormitor pe o scara spiralata, luminata doar de lumanari parfumate, care sa ii creeze un cadru vizual si olfactiv minunat.




3. Pentru a crea un efect sculptural deosebit, folosindu-te de lumina, grupeaza cateva vaze cu sticla groasa de diferite dimensiuni si transforma-le in suporturi pentru lumanari.




4. Adu romantismul la tine in dormitor si aprinde cateva lumanari cu miros afrodiziac, care sa va transforme seara intr-o noapte pasionala in care sa uitati de toate grijile si problemele si in care sa existati numai voi.



5. Personalizeaza masa din living cu ajutorul acestei idei minunate. Aduna cateva borcane de gem si dulceata de diferite forme si transforma-le intr-un obiect de decor cu ajutorul lumanarilor albe.



6. Fii creativ/a si asaza lumanarile in suporturi neobisnuite. Alege cateva pahare inalte de vin, adauga putin nisip pentru un efect mai patrunzator si asaza deasupra lumanarile. Vei obtine astfel o piesa decorativa deosebit de interesanta.



7. Pentru o stralucire delicata, taie cateva fasii de hartie pe care sa le invelesti in jurul catorva pahare din sticla mai groasa, apoi lipeste-le cu putina banda adeziva. Efectul final va compensa pe deplin efortul depus.



8. Revigoreaza un colt al camerei si asaza pe un platou mai multe lumanari de forme si dimensiuni diferite, cu ajutorul carora vei da o nota de personalitate camerei respective.




[[foto:eagle-productions.com]]

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea