Amenajarea casei

#servetele umede #sfaturi practice #treburi casnice #sevetele #servetele bebelusi

8 moduri sa folosesti servetelele umede pentru bebelusi la treburile casnice

Servetelele umede pentru bebelusi sunt concepute pentru a fi folosite pentru ingrijirea mai usoara a sugarilor, insa calitatile lor nu se opresc deloc aici. Pretul accesibil le transforma intr-un accesoriu practic pentru diverse intrebuintari casnice, atat de multe, incat te va surprinde versatilitatea lor.

Chiar daca nu ai acasa un nou-nascut de ingrijit, ar fi o idee buna sa completezi cosul de cumparaturi cu servetele umede pentru bebelusi. Pot deveni foarte utile la treburile casnice! Iata cateva exemple care te vor convinge.


1. Curatarea de praf a ventilatorului

Partile constituente ale ventilatorului pot fi dificil de curatat de praf, dar nu si daca ai la indemana servetele umede pentru bebelusi. Acestea indeparteaza eficient murdaria de pe suprafetele din plastic, lasandu-le uscate, fara sa fie nevoie sa le lustruiesti.


2. Curatarea rapida a petelor

Orice pata neasteptata de lapte varsat sau suc poate sa dispara ca prin minune, cu ajutorul unui servetel umed pe care doar il scoti din pachet si apoi il arunci dupa folosire.


3. Lustruirea pantofilor

Ai uitat sa iti lustruiesti pantofii din piele? Curata-i cu un servetel umed pentru bebelusi si vor ramane curati si stralucitori (pielea naturala va absorbi substantele emoliente din servetele si va arata ca noua).


4. Curatarea mobilierului din piele

Ai o frumoasa canapea din piele sau alte piese de mobilier cu aceasta tapiserie? Servetelele umede sunt ideale pentru curatarea lor, iar procesul nu iti rapeste decat cateva minute din timpul tau.


5. Indepartarea rapida a petelor de pe haine

Ti s-a patat bluza preferata de fond de ten? Inainte sa o introduci in masina de spalat, freaca pata cu un servetel umed pentru bebelusi. Acesta va indeparta rapid murdaria din tesatura, inainte sa apuce sa se impregneze in fibrele textile.


6. Curatarea tastaturii

Tastatura este foarte dificil de curatat, insa utilizarea unui servetel umed iti poate usura considerabil aceasta sarcina. Foloseste o scobitoare pentru a patrunde cu servetelul in spatiile dintre taste si vei avea o tastatura impecabila, in doar cateva minute!


7. Strangerea parului de animale

Ai canapeaua acoperita de parul animalului tau de companie? Servetelele umede pentru bebelusi vor "captiva" cea mai mare parte a firelor de par din blana, in timp record.


8. Lustruirea ustensilelor cromate

Ai ustensile de bucatarie cromate sau obiecte de mobilier cu acest finisaj? Reda-le stralucirea, lustruindu-le cu un servetel umed pentru bebelusi si vor arata ca noi!

Sursa foto: thebusybird.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare