Amenajarea casei

# idei de decorare camin #amenajare casa vara #idei de decorare #amenajare casa #decorare casa

8 idei de decorare ce vor aduce vara in caminul tau

 

Vara este momentul perfect pentru a da casei tale un nou vibe. De la culorile indraznete si pana la mici decoratiuni, toate aceste trucuri de vor ajuta sa aduci natura si atmosfera specifica sezonului estival inauntru. Iata cateva idei care iti vor fi cu siguranta de folos.

Printurile florale

Printurile florale sunt in trend si vara este anotimpul perfect pentru a le aduce in interior. De la tapet si pana la pernele aruncate pe canapele sau la perdelele de dus, este foarte simplu sa aduci natura in interior.

Tonurile de cupru

Acest finisaj metalic poate functiona in spatiile de epoca si in spatiile industriale, adaugand instantaneu o nota de glam. Poti adauga o lampa de cupru in dormitor si o noptiera eleganta pentru a da camerei un plus de stil. Candelabrele, masutele de cafea si accesoriile pentru bucatarie sunt cele mai simple metode prin care sa obtii acest aspect.

Designul scandinav

Zonele linistite si camerele de neuitat specifice designului scandinav, fac ca acesta sa fie o alegere perfecta pentru baie si bucatarie. Foloseste sezonul estival ca scuza pentru a da un nou aspect general casei tale. Ikea este uo metoda buna prin care poti obtine acest aspect in casa.

Adauga verde

Verde este o culoare in trend de foarte mult timp. Verdele va aduce inauntru prospetime si un aer nou si va da un aspect fresh oricarui interior. Poti vopsi un perete sau poti reconditiona o canapea si vei simti ca te aflii pe dealuri in rulota, tot timpul anului.

Animal Print

Un mic covoras animal print este foarte util pentru schimbarea decorului. Poti adauga cateva detalii animal print in casa in aceasta vara si vei avea un design salbatic. Tot ce trebuie sa faci este sa pastrezi lucrurile simple. Ai nevoie de un mic covor sau alte elemente decorative mici.

Plantele cataratoare

Plantele cataratoare sunt in trend anul acesta. Cu siguranta le-ai mai vazut in exterior, acoperind pergolele, insa o planta care se rasuceste si creste pe perete este o adevarata opera de arta in spatele canapelei. Poate fi greu sa faci plantele sa creasca in directiile dorite de tine, insa plante precum iedera vor acoperi rapid peretele si il vor transforma intrun perete viu.

Teracota si ceramica

In anul acesta se poarta decorurile chic si rustice iar teracota este cea mai buna metoda de a incorpora aceasta traditie in casa. Aceasta bucatarie superba are podele din teracota insa pentru o solutie mai putin permanenta nu trebuie sa iti fie frica sa aduci teracota in interior. Va da un sentiment proaspat in orice camera va fi inclusa.

Printurile mixte

Tendinta de a mixa printuri este tot timpul in revistele de design interior. Poti amesteca rosu si portocaliu, cu desene asimetrice, totul intr-o schema cromatica unitara, adaugand un covor alb negru pentru o tusa personala.

Cu siguranta ai acum cateva idei despre cum poti aduce vara in interior. Tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi si sa alegi o solutie optima.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului