Amenajarea casei

#halloween #decoratiuni inspaimantatoare halloween #decoratiuni inspaimantatoare

8 decoratiuni inspaimantatoare pentru Halloween

De Halloweenul acesta iti oferim cele mai bune idei de decor interior pentru ca intreaga casa sa fie in ton cu aceasta sarbatoare.

1. Decorarea semineului

Pe langa decorul traditional de Halloween ar trebui sa te ocupi si de semineu. Cu un amestec plin de dovleci colorati, flori proaspete si acceosrii distractive ar trebui sa reusesti sa obtii cel mai interesant décor. Tot ce trebuie sa faci este sa pulverizezi pe dovleci vopsea aurie si vei obtine un decor interesant.

2. O coroana din panza de paianjen

Pentru a crea aceasta mini coroana simpla si unica tot ce trebuie sa faci este sa pui fire lungi de ata subtire pe un gherghef si sa decupezi tot ce a ramas in plus in partea din spate. Adauga cativa paienjeni mici pe partea din fata.

3. Sfesnice personalizate

Sticlele vechi de vin pot fi o superba decoratiune personalizata infricosatoare. Tot ce trebuie sa faci este sa vopsesti sticlele in culorile dorite. Dupa ce s-au uscat, poti pune cate o lumanare in fiecare sticla. Aprinde lumanarile si lasa ceara sa se scurga pe partile laterale ale sticlei. Cu cat curge mai dezordonat cu atat este mai bine.

4. Lilieci atarnati

Poti lua un sablon in forma de licliac si poti decupa o bucata de hartie neagra in forma de pe sablon. Utlizeaza o rigla pentru a indoi aripile liliecilor, astfel incat decorul sa para 3D. atasaza fiecare liliac la o bucata de ata lunga si lasa-I sa atarne pe pereti.

5. Suportul de ghivece poate deveni panza de paianjen

Aceasta este cea mai simpla decoratiune dintre toate. Utilizand lipici fierbine si clei artizanal poti sa atasezi painejenii falsi peste suportul pentru plante. In suport ar trebui sa introduci o planta foarte suculenta pentru a completa decorul.

6. Suporturi pentru farfurii in forma de panza de paianjen

Poti decora masa cu suporturi pentru farfurii realizate utilizand doar vopsea si hartie. Poti crea o tesatura pe hartie si apoi o poti lasa la uscat peste noapte. Ulterior vei elimina hartia de pe spate. Pune panza care rezulta sub o farfurie transparenta pentru a crea efectul dorit. Este foarte important de mentionat faptul ca ai nevoie cu siguranta de o vopsea 3D speciala in acest sens.

7. O coroana speciala cu serpi

Cu aceasta coroana este posibil sa sperii vecinii. Pentru a o face trebuie sa ai mai multi serpi din plastic si o forma speciala pentru coronite. Incepe cu serpii mari si impleteste coroana pana cand ai terminat toti serpii pe careii aveai. Foloseste lipici fierbinte in punctele cheie pentru ca intreg ansamblul sa nu se desfaca.

8. Un decor cu ramuri

Aceasta decoratiune de Halloween este gratuita pentru ca materialele vin din propria curte. Pur si simplu trebuie doar sa pulverizezi ramurile copacilor cu vopsea aurie sau cu lac, astfel incat sa straluceasca. Lasa-le sa se usuce si pune-le intr-o vaza, iar decorul este gata.

Aceste idei de elemente decorative pentru Halloween sunt superbe si avantajul major este faptul ca le poti face impreuna cu intreaga familie deci totul va fi mult mai distractiv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea