Amenajarea casei

#tapet #decor pereti #tapet pereti #tapet cu pasari si insecte #tapet regal

7 tipuri interesante de tapet pentru decorarea peretilor

Modul in care alegi sa decorezi peretii camerelor din locuinta ta iti poate influenta starea de spirit. Asadar, este important sa optezi pentru culori calde, vii, care sa-ti dea energie si sa te ajute sa te simti in forma inca de la primele ore ale diminetii. Iata cateva tipuri de tapet pentru pereti, care s-ar putea potrivi si in locuinta ta.

1 Stilul poetic

Pentru decorarea sufrageriei, poti alege sa folosesti un tapet cu pasari si insecte. Astfel, pe peretii camerei vor sta frumos asezati pauni, fluturi, gargarite sau papagali. De altfel, acest tip de tapet poate fi folosit in orice camera a casei tale, iar culoarea de fundal poate fi aleasa in functie de tipul de mobila folosit.


2 Stil regal

Modelele ornamentale care amintesc de perioada medievala iti pot transforma casa intr-un adevarat castel. Acest tapet te duce cu gandul la regi si printese si infrumuseteaza vizibil aspectul camerelor. Poti alege un tapet colorat pentru a aduce un strop de culoare, imbinand astfel, intr-un mod armonios, trecutul cu prezentul.

3 Stil capitonat

O alta optiune pentru a-ti decora locuinta in asa fel incat sa ai un spatiu placut si relaxant este prin capitonarea peretilor. Asadar, alege o culoare care sa se potriveasca si cu mobilierul din camera, dar sa fie si linistitoare, si capitoneaza peretii. Vei obtine o incapere eleganta si primitoare, in care te poti distra alaturi de prietenii tai.

4 Stil retro

Stilul retro in amenajarea casei este mereu o optiune buna, daca esti o persoana vesela si cu chef de viata. Prin urmare, amestecul de dungi colorate sau formele geometrice diverse de pe peretii camerei vor crea un spatiu feminin, care te va umple de energie pozitiva.

5 Stil hipnotic

Grafica acestui stil poate fi deranjanta pentru unele persoane, insa poti folosi acest tip de decor in spatiile in care nu petreci foarte mult timp, cum ar fi holurile. Efectul este uimitor si, cu siguranta, te va vraji.

6 Stil bucolic

Tapetul bogat in flori aminteste de fetele frumoase de la tara, care se ocupa de muncile campului. Este un model plin de culoare, care te va ajuta sa-ti mentii starea de bine.


7 Stilul gurmand

Ce poate fi mai frumos decat un tapet cu prajiturele in bucataria ta. Frumos colorat, acest model de tapet iti da energie pentru a gati felurile de mancare preferate atat pentru tine, cat si pentru cei din familia ta.

Sursa foto: deco.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea