Amenajarea casei

#umerase #bucatarie #ustensile bucatarie #tacamuri #baie

7 noi intrebuintari pentru diverse instrumente in bucatarie, baie, birou

Instrumentele sau accesoriile pe care le folosesti in casa pot avea diverse intrebuintari care iti vor fi de mare folos in diverse arii. Iata sapte dintre ele care pot avea cel putin doua intrebuintari si de care sigur nu stiai cum te mai pot ajuta.

1 Umerasul de curele poate deveni cuier pentru carpe

Daca ai un umeras cu multe carlige pe care se aseaza, de obicei curelele, poti profita de el in cu totul alt fel. Agata-l de un cui in bucatarie si prinde de el carpele de bucatarie si chiar sortul.

2 Clipsul pentru hartii poate izola o punga de alimente

Punga de cafea, de chipsuri, de fulgi de porumb sau de musli isi poate pastra proaspat si in stare buna mai mult timp continutul daca o inchizi, o rulezi si o prinzi cu un clips folosit pentru hartiile de la birou.

3 Accesoriul de curatat pipa poate deveni ornament pentru pahar

Accesoriile acelea lungi si subtiri, imbracate in material textil, cu care se curata pipa, pot lua forme nebanuite daca iti pui imaginatia la incercare. Poti forma cu ele inimioare sau stelute care, atasate la pahare cu picior, se pot transforma in adevarate ornamente.

4 Semn de carte din cleste de indosariere

Clestele acela de plastic care tine foile si dosarele bine stranse se poate transforma intr-un original si eficient semn de carte. Ataseaza-l in partea superioara a cartii si poti gati, merge pe bicileta medicinala sau exersa pe stepper in timpo ce citesti.

5 Separatorul de tacamuri poate deveni suport pentru cosmetice

Chiar daca separatorul de tacamuri serveste exact acestui scop si se tine in sertarul de la bucatarie, il poti reinventa oricand si folosi pe post de suport pentru cosmetice, iar, cu aceasta ocazie, le poti aseza ordonat, astfel incat sa le ai mereu la indemana mai usor decat daca ar fi stat unele peste altele in portfard.

6 Borcanul de zahar poate deveni suport pentru sfoara

Ghemul de sfoara se va deface mai usor si mai controlat daca faci o gaura in capac si scoti pe acolo firul de ata.

7 Fulgi de nea din hartie de copt

Hartia de copt se poate transforma in fulgi de nea decorativi, daca o pliezi si o decupezi frumos, astfel incat sa obtii forma caracteristica.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea