Amenajarea casei

#feng shui #energie #plante #usa #clopotei usa #energii pozitive

7 moduri prin care poti sa detii o usa Feng Shui

De peste 3.000 de ani, arta Feng Shui este asociata cu bunastarea si echilibrul unei case, precum si cu sanatatea celor care locuiesc in ea. Iar sursa majora de energie pentru intregul camin este considerata usa de la intrare. Adeptii feng shui considera usa ca fiind o poarta pentru vibratiile pozitive responsabile cu functionarea in conditii optime a organismului tau. Iata 7 modalitati prin care si tu poti aduce iubire si bunastare in camin cu ajutorul unei usi feng shui.

1 Picteaza usa in nuantele belsugului

Armonia culorilor este foarte importanta in arta Feng Shui. Daca iti doresti bani din belsug, vopseste usa de a intrare in verde, iar daca vrei prosperitate, vopseste usa in rosu.

2 Elibereaza zona intrarii

Intrarea in camin este foarte importanta, asa ca usa si zona dimprejurul ei trebuie lasate cat mai libere. Nu pastra obiecte inchise la culoare, care resping energiile negative.

3 Alege dimensiunea optima

Dimensiunea usii tale este, de asemenea, importanta, ai grija sa fie proportionala cu marimea casei. O usa de dimensiuni mari pentru o locuinta mare inseamna probleme financiare. De asemenea, ai grija ca usa sa se deschida in interior, astfel incat sa te bucuri de oaspeti.

4 Agata clopotei de vant deasupra usii

Clopoteii de vant imbunatatesc energiile Chi oriunde s-ar afla, in special deasupra usii de la intrare. Ai grija sa pui clopotei de o culoare deschisa, iar materialul din care sunt confectionati sa fie din lemn, in special bambus sau metal (cupru, aluminiu, alama, otel etc).

5 Scapa de plantele moarte

Daca ai plante in zona usii, ai grija sa nu le lasi sa se usuce, iar daca au facut-o deja, scapa de ele. Plantele sanatoase asigura un Feng Shui bun pentru caminul tau.

6 Pastreaza Chi-ul inauntru

Ai grija sa blochezi culoarul direct, care duce de la usa principala la cea din spatele casei. Foloseste plante mari care sa pastreze energiile pozitive inauntru.

7 Ai grija ca poteca sa fie serpuita

Drumul care duce de la poarta spre casa trebuie sa fie curbat, niciodata drept. Energiile pozitive isi gasesc astfel drumul, in timp ce energiile negative raman la poarta.


Sursa foto: ardivanenterprises.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului