Amenajarea casei

#obiecte de arta #decoratiuni casa #obiecte decor

7 moduri inedite de a expune obiectele de arta

Daca iti place sa colectionezi obiecte de arta de tot felul sau pur si simplu obiecte deosebite din punct de vedere decorativ, nu le lasa sa stea inghesuite, in spatele unor . Scoate-le la lumina, indiferent ca sunt picturi, postere si fotografii si expune-le in casa luand in considerare sugestiile noastre.

1 Arta care imita viata

Cine spune ca arta trebuie sa fie mereu serioasa? Demonstreaza ca ai imaginatie si simtul umorului si atarna o fotografie reprezentand un pat chiar deasupra patului tau.

2 Rame de diverse marimi pe un singur perete

Daca iti place sa colectionezi rame si ai ajuns sa detii o colectie impresionanta, nu le tine intr-o debara sau sub pat. Expune-le pe un sigur perete, la distante de minim 10 cm una de alta, pentru a te bucura de ele.

Daca te plictisesti de ele, le poti "umple" oricand cu imagini, fotografii sau picturi.

3 Gaseste locuri surprinzatoare

Baia si bucataria sunt doua dintre camerele cel mai des neglijate din punct de vedere al operelor de arta. Infrumuseteaza si aceste spatii si lasa-le sa profite de fotografii sau tablouri inramate.

Pentru a nu fi afectate de sau umiditate, izoleaza-le cu ajutorul unor rame de sticla.

4 Foloseste si spatiile greu accesibile

Colturile camerelor sunt locurile cel mai dificil de umplut cu opere de arta . Tocmai din acest motiv, o galerie formata din cateva imagini sau tablouri plasate in coltul camerei va avea un impact puternic.

5 Creaza o tema

O pictura vintage in ulei, alaturata unei mese sculptate din lemn si unui candelabru de sticla formeaza deja o tema. In acest context, opera de arta va fi mai bine valorificata.

6 Creaza un echilibru

Asorteaza culorile unui tablou cu cele ale ramei si peretelui. Vei crea un echilibru perfect, care va da camerei un aer ordonat.

7 Nu lua decizii permanente

Daca e vorba de opere de arta abstracte sau distractive, cum sunt posterele sau citatele faimoase, nu le agata pe perete. Inrameaza-le si aseaza-le pe podea, pe birou sau pe etajere ca sa le poti roti si schimba pozitia de cate ori doresti.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului