Amenajarea casei

#pereti #mobilier #tabla #decor camera #camere adolescenti

7 moduri in care poti amenaja camerele adolescentilor

Adolescentii au foarte multa energie si, uneori, modul in care este amenajata camera unde petrec mare parte a timpului poate contribui la starea generala a acestora. Iata cateva idei interesante de amenajare a camerei unui adolescent.

1 Verde grandios

Culoarea verde, aplicata pe unul dintre peretii camerei, ajuta la crearea efectului de marire a incaperii. Adauga accesorii decorative in culori complementare, precum rosu ori roz, iar incaperea va avea un aer fresh si tineresc.



Verdele smarald este cea mai apreciata culoare in acest sezon, motiv pentru care o poti folosi si pentru amenajarea camerei unui adolescent. Pentru a crea o imbinare perfecta, este indicat sa folosesti doua culori principale in decorarea camerei.

Asadar, vopseste peretii in verde smarald si alege mobila intr-o culoare calda, precum portocaliul sau rosu. Rezultatul va fi unui exploziv, pe gustul adolescentilor.

2 Galben visator

O culoare vie pe care o poti folosi pentru decorarea camerei este galben. Inveseleste camera colorand un perete in aceasta nuanta, pe care poti realiza diferite desene, pentru a personaliza incaperea.

3 Roz pentru o atmosfera feminina

Pentru o atmosfera feminina, apeleaza la culoarea roz. Calda si primitoare, aceasta nuanta se va potrivi de minune cu piese de mobilier din fier forjat de culoare neagra.

4 Atingeri neon

Daca vrei o camera energica, poti folosi cateva accesorii de mobilier neon. Tablia de la pat sau pernele in aceste tonuri adauga un plus de culoare camerei, mai ales daca aceasta este decorata in culori inchise, precum griul.

5 Galben pentru un stil urban

In cazul in care adolescentul iubeste stilul urban, galbenul este culoarea potrivita, intrucat aminteste de taxiurile galbene si panourile americane. Adauga negru si rosu, iar atmosfera din camera va fi foarte "oraseneasca".

6 Curcubeu

Daca adolecentului ii place stilul flower-power, poti folosi, pentru amenajarea camerei, cat mai multe culori pentru a inveseli atmosfera. Asadar, alege o culoare diferita pentru fiecare perete. Verde, galben si albastru reprezinta o combinatie frumoasa pentru decorarea camerei.

7 Contrast alb-rosu

Un contrast interesant este apropierea dintre alb si rosu. Vopseste un perete in rosu pentru a da un strop de culoare camerei si adauga cateva accesorii in aceeasi nuanta, cum ar fi o veioza sau un ceas de perete.



Sursa foto: deco.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului