Amenajarea casei

# vopsea pereti #vopsea pentru tabla de scris #vopsea masa living

7 idei de decoratiuni cu vopsea pentru tabla de scris

Vopseaua pentru tabla de scris este una dintre cele mai practice, mai usoare si totodata creative moduri prin care iti poti decora locuinta. Aceasta vopsea speciala este foarte versatila, motiv pentru care este folosita atat in designul interior, cat si la decorarea diverselor obiecte casnice, de la piese de mobilier, pahare si ghivece pana la televizorul vechi pe care bunica inca il pastreaza la tara. Partea si mai frumoasa este ca aceasta vopsea speciala este disponibila in mai multe culori (negru, rosu, albastru si verde), astfel ca depinde doar de imaginatia ta unde si cum o folosesti.

Iata 7 idei prin care si tu poti decora cu vopsea pentru tabla de scris.

1. Uita de peretii albi, negrul este acum la moda. Si daca ai si un perete unde poti inscriptiona mesaje dupa bunul tau plac, atunci este si mai bine. Accesorizeaza-ti peretele cu un minibar vopsit intr-o culoare deschisa si vei avea propriul tau refugiu in apartament.

 

 

2. Impresioneaza-ti musafirii si transforma banala masa din living intr-o piesa de mobilier speciala, cu ajutorul vopselei pentru tabla de scris. Nu trebuie sa o colorezi neaparat in negru, poti folosi albastru sau rosu. Personalizeaza fiecare portiune cu mesaje adresate invitatilor tai.

 

 

3. Nu te opri numai la pereti. Lasa-ti spiritul creativ sa zboare chiar pana la tavan. Iti vei gasi inspiratia de fiecare data cand vei privi in sus si, astfel, tavanul tau va capata un nou aspect de fiecare data. Depinde numai de tine carui personaj ii vei da viata pentru a-ti veghea somnul.

 

 

4. Transforma-ti diminetile in unele si mai placute cu ajutorul canilor de cafea personalizate. Deseneaza-i partenerului tau in fiecare zi altceva sau scrie-i cat de mult il iubesti!

 

 

5. Pana si tablourile pot fi creatia ta proprie, chiar daca nu esti Picasso. Poti sa desenezi ceva nou in fiecare saptamana sau poti sa scrii cate un citat favorit, care sa te inspire zi de zi.

 

 

 

6. De ce sa nu le oferi plantelor tale un ghiveci cu adevarat special? Vopseste-l in mai multe nuante si lasa-ti imaginatia sa zboare. Vei obtine cateva ghivece speciale, demne de plantele pe care tu insuti le-ai sadit.

 

 

7. Gasiti-va inspiratia pentru o seara perfecta cu ajutorul acestor pahare de vin personalizate.

Este suficient sa le pictati baza cu vopseaua speciala si ele se vor transforma indata in doua piese de vesela extrem de originale.

 




Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare