Amenajarea casei

#decoratiuni halloween #halloween #decoratiuni

7 decoratiuni de Halloween pe care le poti face alaturi de cei mici

In perioada Halloween-ului te poti bucura de timp pretios petrecut cu cei mici decorand si construind mici obiecte care sa reprezinte elementele speciale pentru tine si casa ta. Exista multe posibilitati de aranjare a spatiului tau alaturi de copii. Iata cateva decoratiuni pe care poti sa le faci de Halloween:

1. Baloane anti-stres decorate de Halloween

Sursa foto: youtube.com

Pentru aceste baloane nu ai nevoie decat de faina, baloane portocalii sau alte culori, in functie de dorintele tale, si multa voie buna. Cu un marker poti sa desenezi fetele dragute sau infricosatoare ale personajelor, dupa cum alegi. Totul se face dupa ce le umpli cu faina si le legi la capat.

2. Paianjen din con de brad

Sursa foto: pinterest.com

Paianjenii sunt prezenti in decoratiunile de Halloween intotdeauna. Asadar ceea ce trebuie sa faci este sa iei cateva conuri de brad, picioruse din sarma cu puf decorativa si cativa ochi de plastic pe care ii achizitionezi din orice magazin de hand-made. Lipesti piciorusele si apoi ochii, putand sa pui oricati doresti pentru un efect infricosator si dramatic.

3. Borcane pentru lumanari in forma de mumie

Sursa foto: pinterest.com

Pentru aceasta decoratiune ai nevoie de tifon si de borcane. Daca vrei poti sa adaugi si ochi borcanelor tale decorate in stil mumie. Vei infasura tifonul in jurul borcanului, putand sa il lipesti daca iti doresti acest lucru. Apoi poti adauga unul sau doi ochi. Pui lumanarea aprinsa in interior si totul este gata.

4. Ghirlanda din ambalaje de la bomboane

Sursa foto: thesweetestoccasion.com

Oricand poti sa reciclezi ambalajele de la bomboane sau alte dulciuri, punandu-le intr-un sirag si adaugand orice gen de alte elemente pe care le ai la indemana. Poti sa pui cartoane colorate sau simboluri specifice Halloween-ului, fie decupate de pe alte ambalaje, fie desenate chiar de catre tine alaturi de copiii tai.

5. Fantome in forma de spirala

Sursa foto: allfreecrafts.com

Pentru aceasta idee de Halloween trebuie sa desenezi o fantoma cu coada in forma de spirala si sa o decupezi pana cand pare a fi desfasurata. Apoi poti sa o prinzi invers, de coada sa, cu ajutorul unei sfori sau a unui fir transparent, pentru a da senzatia ca ea pluteste in camera in care este atarnata.

6. Stampile de dovleac cu ajutorul unui mar

Sursa foto: pinterest.com

Pentru a reusi sa dai impresia de pictura a unui dovleac pe o foaie de hartie sau pe un carton, poti sa pui vopsea portocalie pe un mar si sa il folosesti pe post de stampila. Va da forma unui dovleac pe care urmeaza sa il decorezi ulterior cu frunzulite si cu ochi si gura.

7. Stampile pentru dovleac cu ajutorul unei role vechi de hartie igienica

Sursa foto: craftytexasgirls.com

Dupa terminarea unui sul de hartie igienica, poti lua partea de carton si o poti indoi un pic, formand imaginea unui dovleac. Apoi urmeaza sa pui un pic de vopsea pe acea forma si sa stampilezi foile de hartie alaturi de copilul tau. Urmeaza sa iti pui in valoare abilitatile de artist plastic, decorand cu ceea ce iti doresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea