Amenajarea casei

#idei design baie #tendinte amenajare baie #design baie #amenajare baie

7 bai decorate in alb si negru care nu se vor demoda niciodata

Atunci cand se gandeste designul unei camere se porneste de multe ori de la culorile ce urmeaza a fi folosite. Albul si negrul sunt clasice si nu se vor demoda niciodata. Asadar, iata sapte bai decorate cu alb si cu negru, care vor ramane mereu la moda:

1. "Less is more"

Acest citat bine cunoscut „less is more” se refera aici la o baie complet alba in care accentul subtil de negru este realizat doar prin ramele negre ale oglinzii, care fac sa iasa in evidenta intreg designul camerei.

2. Pune accente de lemn

O baie alb negru arata minunat cu o culoare deschisa de lemn. In aceasta situatie lemnul este pozitionat pe tavan, devenind vedeta camerei, insa albul si negrul prezente in rest pot sa determine o frumoasa compozitie vizuala. Se scot reciproc in evidenta.

3. O baie cu accente negre prin zonele de metal folosite

Nu este nicoodata necesar sa ai un impact vizual doar prin pictarea intregii camere intr-o singura culoare. Poti sa te inspiri din aceasta varianta de decor care implica accente fine prin intermediul folosirii negrului in cantitati mici. Acesta este reprezentat de robineti si de capul de dus care sunt in aceasta culoare. De asemenea rama de la geam si de la dus, precum si metalul de la butonul de la dulap sunt negre pentru a completa imaginea frumos.

4. Lasa lumina inauntru

Atunci cand ai cum, poti sa optezi pentru o fereastra mare cu o deschidere care sa permita luminii sa intre mult in spatiu, chiar daca acesta este ingust. In imaginea de aici rama de la geam este neagra si se potriveste perfect intr-un decor dublu cormatic precum acesta.

5. Pune dulapuri negre in baie

Un dulap negru in baie face totul sa arate a fi scump si foarte elegant. De fiecare data cand se porneste intr-un design de la aceasta baza, se pot pune si accente aurii care sa completeze acest ansamblu, insa se poate sa fie lasata si o varianta in care totul este alb si negru. Va arata stilat si aranjat, rafinat.

6. Creeaza un contrast puternic

Albul si negrul sunt contraste extrem de puternice. Acest lucru poate sa fie in avantajul tau atunci cand alegi sa le combini intr-o incapere precum baia. Se poate picta un perete complet negru pentru a avea o baza de contrast. Apoi, pe peretele cu care se invecineaza se poate pune cada alba sau dusul cu perete alb. Astfel se vor pune reciproc in valoare.

7. Incearca varianta de faianta neagra cu chit alb intre placi

O varianta moderna si inedita de alegere a faiantei pentru baie poate sa fie aceasta in care culoarea ei neagra contrasteaza cu chitul alb. Daca modelul are si directii de plasare, atunci poate sa devina imediat un perete de accent pe care se pot pune dulapuri albe si oglinzi sau orice altceve este necesar. Gresia poate sa fie alba si accente negre pentru a aduce un aport intregului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea