Amenajarea casei

#betisoare chinezesti #betisoare lemn #betisoare bambus

6 utilizari pentru betisoarele de lemn

Daca ai acasa un set de betisoare chinezesti , din lemn de bambus, folosite, in mod normal, pentru consumarea mancarii chinezesti, noi iti oferim 10 idei de utilizare a acestora in scopuri la care singur nu te-ai gandit pana acum.

1 Suport pentru frigarui

Daca ti s-au terminat betisoarele pentru frigarui si ai descoperit cam tarziu acest lucru, mai ai o solutie ca sa nu-ti lasi musafirii sa astepte masa prea mult. Inlocuieste betisoarele clasice pentru frigarui cu unele de bambus. Sunt la fel de subtiri, rezistente la foc si decorative, deci isi vor realiza misiunea la fel de bine.

2 Sprijin pentru plante

Plantele care abia sunt sadite sau cele cataratoare au nevoie de un sprijin pentru a creste. Betisoarele chinezesti sunt perfecte pentru ca sunt destul de elastice, nu se deformeaza daca le introduci in pamant si vor sustine perfect o planta in prima faza de crestere.

3 Ajuta la repararea unui sertar

Daca ai un sertar de lemn si vrei sa-i inlocuiesti manerul, betisorul de lemn te poate ajuta. Inmoaie-l in aracet sau alt tip de lipici, introdu-l in gaura ramasa de la manerul vechi si taie-l la nivelul suprafetei sertarului. Astfel, ai un loc nou in care poti prinde noul maner cu ajutorul bormasinii pentru lemn.

4 Amesteci vopseaua

Ai cumparat o cutie mai mica de vopsea si nu stii cu ce sa amesteci continutul? Introdu cele doua betisoare tinandu-le ca si cum ai servi mancare chinezeasca si amesteca bine. Sunt subtiri, dar rezistente si vor amesteca bine continutul.

5 Poti coace bezele

Exista bezele la punga, pe care le poti coace la foc, cu ajutorul betisoarelor chinezesti. Introdu-le, pe rand, pe betisor, ca si cum ai face frigarui si tine-le deasupra flacarii.

6 Elimina mizeria care se strange in locurile greu accesibile

Foloseste betisoarele din lemn de bambus pe post de ustensile care te ajuta la curatenie. Locurile din spatele bateriei de la baie sau bucatarie, de exemplu, pot fi curatate mai usor daca te folosesti de acest betisor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului