Amenajarea casei

#curele #curele din piele #accesorii curele #vaze curele

6 utilizari ingenioase ale curelelor vechi din piele

Curelele din piele, pe care nu le mai folosesti pentru sustinerea pantalonilor sau pentru accentuarea taliei, isi pot gasi alte intrebuintari in casa. Cu cat ai mai multa imaginatie, cu atat poti realiza lucruri mai interesante.

1. Panglica pentru perdele

Panglicile realizate din acelasi material precum perdeaua nu mai sunt la moda. Acum se poarta accesoriile inedite pentru perdele si draperii, astfel ca o curea din piele poate inlocui cu succes clasicele panglici.


2. Invelis pentru ceasul de perete

Ceasurile de perete cu design simplu poate deveni banale dupa o anumita perioada de timp, insa tu le poti oferi personalitate si un plus de frumusete cu ajutorul unei curele din piele. Tot ce trebuie sa faci este sa lipesti cureaua pe exteriorul ceasului.

3. Covoras la intrare in casa

Covorasele de la intrarea in casa sunt un detaliu important pentru orice musafir, dar multe dintre ele se murdaresc si se uzeaza foarte repede. Un covoras realizat din curele de piele este mult mai rezistent si, in plus, este o modalitate ingenioasa de intampinare a invitatilor.

4. Vaza pentru florile preferate

Schimba aspectul vazei in care tii florile preferate, lipind de jur imprejurul ei una sau mai multe curele din piele. Cataramele aurii si nuanta invechita a curelelor dau nastere unui accesoriu ingenios, care poate deveni vedeta livingului.

5. Manere pentru sertare

Te-ai plictisit de vechile manere pentru sertare? Nicio problema, daca ai o curea ingusta din piele, o poti taia in segmente egale. Tot ce-ti ramane de facut este sa inlocuiesti vechile manere, cu bucati din curelele de piele. Iata cum, cu un minim de efort, poti da un suflu nou mobilei de bucatarie.

6. "Bare" de sustinere pentru etajere

Curelele din piele vechi pot fi folosite si penru realizarea unui corp de mobilier ingenios. Daca ai la dispozitie doua etajere pentru decoratiuni de mici dimensiuni, masoara distanta dintre ele si fixeaza-le intr-o parte si in cealalta cu vechile curele din piele. Mai trebuie sa prinzi curelele in perete si obtii un accesoriu ingenios, pe care invitatii tai il vor aprecia.



Sursa foto: homedit.com, pinterest.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea