Amenajarea casei

#oglinda #usi oglinda #dormitoare cu usi de oglinda

6 spatii moderne cu usi de oglinda

Dulapurile cu usi pe care se afla montate oglinzi sunt din nou la moda. Acest tip de design poate oferi dormitorului tau un aspect elegant si stilat, un look proaspat, care va extinde vizual spatiul si care va lumina intreaga incapere. Decoist.com iti ofera cateva spatii stilate care includ dressinguri si sifoniere ce au montate oglinzi in loc de usi.

Holuri si intrari cu usi de oglinda

1. Pastreaza aspectul holului singur si totodata modern cu ajutorul unui sifonier cu usi pe care sunt montate oglinzi. Acestea au rolul de a crea un spatiu curat, in care predomina ordinea. In exemplul de mai jos, acest lucru se datoreaza usilor cu aspect simplu, care nu sunt incarcate de ornamente metalice grele.



2. Daca optezi pentru un aspect mult mai sofisticat si doresti sa dai si mai multa stralucire incaperii, poti adauga si alte elemente de decor alaturi de oglinzile montate pe usile dulapului. In poza de mai jos poti observa un candelabru, alaturi de o podea de gresie, care ofera si mai multa lumina holului.

Dormitoare cu usi de oglinda

3. Dormitorul este locul unde predomina sentimentul de liniste si pace, pentru ca tu sa te poti odihni asa cum trebuie. Daca ai un spatiu compact, il poti extinde vizual cu ajutorul unor oglinzi mari, montate pe toata lungimea dulapului in care iti tii hainele.




4. Pastreaza un design simplu si vei avea o camera cu un aspect cat se poate de placut. Aceste usi simple confera dormitorului un look primitor si modern, in special datorita spoturilor de lumina montate deasupra usilor.


Bai cu usi de oglinda

5. Poate te-ai intrebat vreodata ce rost are sa pui oglinda pe usa din baie. Simplu, pentru a crea impresia de spatiu si pentru a reflecta si mai bine lumina venita de la gresia si faianta montate aici. Daca ai si un tapet cu motive florale, rezultatul este cu adevarat remarcabil.



6. Depinde de forma baii tale, insa un mic hol format din onglinzi montate pe peretii din stanga si din dreapta iti amplifica sentimentul ca te afli intr-o incapere moderna si spatioasa. O alta dovada ca o simpla oglinda poate schimba la maximum aspectul unei camere!




Sursa foto:decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului