Amenajarea casei

#baie #amenajare casa #amenajare baie # organizare baie

6 ponturi pentru a-ti organiza baia creativ si eficient

"Daca vrei sa cunosti un om, arunca o privire in baia casei lui", spune un proverb romanesc. Micuta incapere in care iti faci toaleta si in care fugi pentu a te relaxa intr-o cada de apa fierbinte are un rol destul de important in viata ta. Indiferent de dimensiunile baii tale, sunt foarte multe metode de a-i organiza spatiul intr-un mod eficient. Iata mai jos cateva dintre ele.

1. Foloseste orice coltisor

Spatiul din baie nu este intotdeauna foarte generos. Asadar, pentru a-l folosi la maximum, este indicat sa profiti de fiecare coltisor liber din aceasta incapere. Poti instala cabina de dus pe colt - unele modele sunt adevarate spa-uri de dimensiuni reduse. Opteaza pentru culori deschise in momentul in care alegi gresia si faianta. Tonurile deschise vor crea imagina de spatiu larg.

2. Rafturile te ajuta

Rafturile montate pe colt sunt o varianta de depozitare a produselor cosmetice pe care orice femeie le foloseste constant. Nu vor ocupa un spatiu foarte mare si permit depozitarea unui numar insemnat din produsele tale de ingrijire.

3. Reconditioneaza mobila veche

Pentru un efect sic, poti reconditiona bucati de mobila veche pe care sa le montezi in baia ta. Spatarul unui scaun clasic, revopsit in culori atragatoare, poate deveni cu succes un agatator de prosoape inedit!

4. Elibereaza polita de sub oglinda

Polita de sub oglinda din baie nu trebuie sa devina un spatiu inghesuit de obiecte de igiena. Aplica o placa de lemn cu borcane farmaceutice prinse in coliere metalice. Vei avea astfel mai multa libertate in momentele in care iti ingrijesti fata si te vei putea admira cu placere in oglinda.

5. Magneti pe pereti

Magnetii au roluri multiple, nu doar de a-ti decora frigiderul din bucatarie. Aplica un strat de adeziv sau o banda dublu adeziva pe spatele acestora si fixeaza-i pe peretii din baie. Foarfeca, unghiera, peria metalica de par si alte obiecte de igiena vor sta la indemana ta fara a ocupa spatii importante din incapere.

6. Spatiul de sub lavoar este important

Nu are rost sa irosesti spatiul de sub lavoar: un dulap amplasat sub acesta iti va permite sa depozitezi produse de curatenie.

Sursa foto: portofolios.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea