Amenajarea casei

#oglinda #amenajare casa #decoratiuni pereti #oglinzi moderne

6 oglinzi moderne, intre practic si estetic

Oglinzile pot fi, uneori, cele mai bune elemente decorative pentru casa. Ele pot aduce un plus de stil spatiului, mai ales daca sunt alese in functie de restul designului. Oglinzile moderne se plaseaza la granita dintre practic si estetic, in sensul ca arata foarte bine, dar au un minus la capitolul functionalitate.

Multe modele de oglinzi moderne pun accent pe designul surprinzator si extravagant, fara sa tina cont si de faptul ca aceste decoratiuni indeplinesc o functie primara: aceea de a reflecta razele de lumina si de a infatisa cat mai fidel imaginea obiectelor.


1. Oglinda tabla de sah

Oglinda tabla de sah este realizata din placi mici de oglinda, intre care alterneaza cate un spatiu gol. Astfel, se obtin mai multe oglinzi, dar pentru a te putea vedea normal, trebuie sa te privesti intr-o singura placa. Ca decoratiune, aceasta oglinda moderna este cu adevarat surprinzatoare.


2. Oglinda baloane de sapun

Oglinda baloane de sapun atrage atentia ca un magnet, deoarece combina mai multe oglinzi rotunde de diferite marimi, asezate aleatoriu pe un panou.


3. Oglinzi suprapuse

Un alt model de oglinzi moderne este cel in care mai multe placi lucioase sunt suprapuse, pentru a da infatisari diferite aceleiasi imagini.


4. Oglinzi diamant

Diamantele nu se demodeaza niciodata. Pe acest adevar s-au bazat si producatorii cand au realizat oglinzile diamant. Este vorba despre oglinzi al caror design imita taieturile pietrei pretioase: emerald, radiant sau briliant rotund.


5. Oglinzi din perete in perete

Oglinzile din perete in perete sunt ideale pentru bai. Aceastea au de obicei o forma dreptunghiulara si sunt realizate in stil minimalist, adica nu au rame opulente sau alte decoratiuni.


6. Oglinzi aplicate pe placaje

Nu in ultimul rand, oglinzile moderne vin insotite de placaje. Unele pot fi cumparatae separat de placaj, urmand ca tu sa-ti realizezi propriul suport, altele vin la pachet cu un fundal stilat. O astfel de oglinda moderna se potriveste cel mai bine intr-un living sau un dormitor.



Sursa foto: interior-design-decor.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea