Amenajarea casei

#decorarea casei #decoratiuni casa #camera de studiu

6 moduri de a decora camera de studiu

Exista numeroase variante de a decora o camera de studiu . Cu toate acestea, trebuie sa stii ca nu este locul potrivit pentru a incerca un decor eclectic sau asocieri de culori vibrante. Camera de studiu ar trebui sa pastreze un aer conservator si ordonat, asadar iata 7 moduri de a decora acest spatiu.

1 Cea mai mare importanta ar trebui data finisajelor din camera de studiu. O camera de studiu are nevoie de o atmosfera confortabila si serioasa, care sa stimuleze la studiu si sa imbunatateasca puterea de concentrare . Culori ca galben pai, alb murdar, cafea cu lapte, gri deschis sunt potrivite pentru camera de studiu.

2 Pentru podeaua din camera de studiu, selecteaza un stil care sa se potriveasca si cu restul casei. Placile de gresie sunt usor de intretinut, pe cand parchetul este renumit pentru ca da un aer cald si primitor unei camere. Un covor pus langa birou sau canapea este o alegere buna, de asemenea.

3 Din punct de vedere al alegerii mobilierului, lumea are tendinta de a se rezuma la piesele esentiale, respectiv birou si biblioteca. Aceasta limitare confera un aer rece si oficial camerei de studiu. Incearca sa transformi acest spatiu intr-unul comfortabil , dar si stilat. In locul scaunului ergonomic, alege un fotoliu elegant.

4 Daca peretii din camera de studiu sunt goi si descoperiti, poti adauga un panou de pluta langa birou pe care sa-ti expui toate datele importante, hartiile, chitantele sau facturile. Daca petreci mult timp citind, investeste intr-un fotoliu cu un singur loc sau intr-o perna otomana (fotoliu puf) unde sa poti sta comod in timpul orelor de studiu. Adauga si o masuta de cafea langa fotoliu pe care pot pune cana de cafea, carti, pixuri sau alte obiecte de care ai nevoie.

5 Lumina din camera de studiu nu trebuie sa fie nici prea puternica, nici prea slaba. Ar trebui sa fie suficienta cat sa-ti poti desfasura treaba comod si in conditii optime.

6 Picturile si posterele arata minunat in camera de studiu. Pentru un stil clasic, poti atarna de un perete o imagine cu un peisaj din natura . Daca ai talent artistic, poti sa-ti confectionezi singur tablouri interesante cu ajutorul unor colaje din diverse materiale.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului