Amenajarea casei

#vara 2021 #lumanari parfumate #lumanari

6 lumanari parfumate potrivite pentru vara 2021

Aroma sarata a marii, mirosul de flori proaspete si notele exotice pot fi aduse in casa ta cu ajutorul lumanarilor parfumate. Iti vor trezi la viata amintirile, te vor transporta in locuri minunate, te vor ajuta sa te relaxezi si sa iti recapeti pofta de viata.

Fie ca vrei sa iti refaci stocul de lumanari parfumate, fie ca vrei sa oferi un cadou, iata ce arome sunt potrivite pentru vara 2021.

1. Lumanari parfumate cu lavanda pentru relaxare

Ultimul an a reprezentat o mare provocare pentru toata lumea – stres, tensiune, necunoscut, teama. Daca simti ca ai energie negativa in jurul tau si ca relatia cu cei din jur este afectata, este momentul sa te detasezi de grijile cotidiene. Incearca tehnicile de relaxare – respiratie, yoga, muzica, acompaniate de lumanari parfumate cu lavanda. Vei simti cum starile de tensiune dispar si cum incepi sa privesti lucrurile dintr-o alta latura. Repeta acest ritual de cateva ori pe saptamana ori in clipele in care chiar simti nevoia sa te deconectezi.

2. Lumanari parfumate cu cocos pentru speranta

Atunci cand nu gasesti nicio solutie pentru problemele tale ori cand te chinuie monotonia, aprinde o lumanare parfumata cu cocos. Pe langa faptul ca iti vei recapata speranta, te vei bucura si de o aroma ispititoare si exotica in locuinta ta.

3. Lumanari parfumate cu bujori pentru atmosfera primitoare

Improspateaza noptile verii 2021 cu arome florale seducatoare. O lumanare parfumata cu bujor creeaza o atmosfera primitoare, placut mirositoare. Fie ca o aprinzi pentru un moment de relaxare, fie ca vrei sa iti surprinzi oaspetii, efectul va fi garantat.

4. Lumanari parfumate cu citrice pentru energie

Aromele citrice nu se demodeaza niciodata, fie vara, fie iarna. Poti opta pentru mixuri fructate intre grapefruit, piersica, ghimbir si vanilie pentru zilele in care te simti obosita. Te vei simti mai energica, cu mai multa pofta de a face planuri de viata.

5. Lumanari parfumate cu menta pentru alungarea insectelor

Pe langa senzatia de relaxare pe care ti-o induc, lumanarile parfumate pentru vara au si o functie practica – aceea de a tine la distanta insectele de casa ta. Aprinde pe balcon o lumanare care are ca note de top lamaie, menta si cognac. Te vei bucura de seri relaxante, fara teama ca vei primi „vizite” din partea insectelor.

6. Lumanari parfumate cu aroma de ocean pentru concentrare

In momentele in care nu te poti concentra si ai sarcini importante de indeplinit, solutia este sa aprinzi o lumanare care iti aminteste de valurile oceanului si ale marii. Te va ajuta sa te relaxezi, sa te deconectezi de la alte griji si sa te concentrezi pe ceea ce vrei sa duci la bun final.

Ai grija de sanatatea ta si investeste in lumanari parfumate din ceara de soia. In comparatie cu cele din parafina cu arome sintetice, acestea nu sunt toxice, produc mai putina funingine, au o aroma mai intensa si un timp de ardere mai lung.

Lumanarile parfumate au puteri mai mari decat iti poti inchipui. Ele sunt usa care te conduce catre o viata mai relaxanta, mai implinita si mai frumoasa.

Sursa foto:  pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea