Amenajarea casei

#dormitor galben #amenajare dormitor #amenajare casa #galben #amenajare casa culori

6 dormitoare galbene care vor aduce soarele in viata ta

Un dormitor zugravit in galben ii poate face chiar si pe cei mai putini matinali sa isi doreasca sa se trezeasca cat mai devreme si sa se incarce cu energia si optimismul transmise de nuantele din jurul lor. In timp ce unii experti sugereaza folosirea pentru dormitor a nuantelor care induc o stare de calm si relaxare, precum verde sau bleu, sunt multe persoane care prefera culori care sa ii trezeasca si sa le dea o pofta de viata inca de la prima ora a zilei.

De la nuantele de galben ultra saturat inspirat de floarea-soarelui la nuante calde sau stralucitoare, este momentul sa faci o schimbare si sa iti transformi dormitorul intr-un loc sinonim cu energia pozitiva si optimismul.

Lumina perfecta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Studio Ashby (@studioashby) pe

Amenajeaza a mica galerie de arta pe peretele de la capul patului. Pentru a admira colectia de mici opere, de fiecare data, intr-o lumina cat mai buna, alege sa zugravesti acest perete intr-o nuanta super-saturata de galben. Tablourile pe care le-ai ales pentru a imbraca aceasta zona din dormitor, vor fi puse excelent in valoare pe un perete zugravit in nuanta de galben.

Decor mural

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Chroma (@chromasf) pe

Modelele de inspiratie murala sunt in trend, asadar poti aduce putina noutate in design-ul dormitorului tau. Tonurile luminoase de galben lamaie sunt perfecte pentru modelul care complimenteaza atat de frumos un perete din aceasta incapare. Poti incerca un stil cu motive geometrice care contine si alte tonuri in tendinte, cum ar fi nuantele calde de roz.

Accente liniare

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MY ATTIC / Marij Hessel (@enter_my_attic) pe

Cum ti se pare ideea de a incerca galben pe galben, pentru un perete din dormitor? O nuanta profunda de ocru este accentuata de o linie fina de galben mustar. Efectul este cu totul special si de mare impact. Alege aceasta tehnica de a zugravi, atunci cand vrei sa obtii un décor usor retro pentru dormitor.

Mix de modele

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dan & Nisha (@improvingparkview) pe

Nu te teme sa folosesti cat mai multe modele si imprimeuri in decor, mai ales atunci cand vrei sa urmezi ultimele tendinte in domeniu. Un dormitor colorat si vesel, in care nuantele de verde si galben sunt vedete, va fi perfect completat de asternuturi si cuverturi cu modele diverse.

Inspiratie artistica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andrew Flesher (@andrewflesherinteriors) pe

Un dormitor perfect pentru cineva cu spirit artistic, dar si pentru cei carora le place sa se relaxeze intr-un decor modern si cat mai putin aglomerat. In acest dormitor, nuantele de galben au fost puse in valoare in asa fel incat sa nu incarce spatiul. Astfel, asternutul de pat a fost asortat cu jumatate de perete vopsit intr-o nuanta de galben.

Peretele accent

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de DABITO (@dabito) pe

Cand vrei sa introduci o nunata de galben intens in decorul dormitorului, poti face acest lucru cu ajutorul tapetului imprimat. Secretul obtinerii rezultatului dorit este sa pui tapetul ales doar pe un singur perete din dormitor. In primul rand, acest lucru iti va usura foarte mult munca, in cazul in care te razganesti sau te plicitisesti de modelul ales. Mai mult, in acest fel imprimeul si o nuanta mai puternica nu vor incarca prea mult spatiul, cu atat mai mult cand este vorba de o camera de mici dimensiuni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului