Amenajarea casei

#decoratiuni halloween #halloween #deoratiuni pentru masa

6 decoratiuni fabuloase de Halloween pentru masa

Halloweenul se apropie cu pasi repezi, iar daca planuiesti sa il sarbatoresti asa cum se cuvine, atunci decoratiunile tematice nu trebuie sa lipseasca din locuinta ta. Pe langa dovlecii sculptati, astazi iti propunem 6 idei, de la Decoist.com, cu ajutorul carora sa iti decorezi masa cu accesorii de Halloween cu adevarat speciale.


1. Suport de lumanari

Acest minunat suport de lumanari de la West Elm este inspirat din natura. "Manzanita Candelabra" este o creanga transformata in suport pentru lumanari. Este un accesoriu special care poate decora masa nu numai in timpul Halloweenului, ci si in cazul unor cine romantice.


2. Lumanari in forma de craniu

Si daca tot vorbeam de lumanari, niciodata nu au fost atat de inspaimantatoare! Surprinde-ti invitatii sau, pur si simplu, adu in casa ta un strop din atmosfera Halloweenului cu aceste lumanari in forma de craniu de la Crate & Barrel. Sunt realizate din parafina neagra si pot arde in jur de trei ore.


3. Creaturi infricosatoare

Scoate-ti la iveala spiritul de Halloween cu aceste creaturi ale padurii. Sunt realizate din fibre naturale si dau o nota mai speciala decorului tematic. Totodata, pot decora si camera copiilor intr-un mod mai elegant.


4. Craniul de sticla

Craniile sunt mereu la moda, iar toamna aceasta se poarta cele din sticla. Decoreaza-ti masa cu ajutorul unui cap de mort transparent, cum este acest "Mercury Glass Skull" de la Pottery Barn. Pentru un efect si mai impresionant, inconjoara-l cu cateva lumanari in forma de craniu. Lumina de la ele se va reflecta prin sticla si astfel vei crea un joc de lumini magic.


5. Suport de lumanare in forma de bufnita

Tot de la Pottery Barn vine si acest suport fabulos pentru lumanari in forma de bufnita. Realizata din teracota vopsita in alb, aceasta piesa interesanta este decupata astfel incat sa "arunce" umbre interesante atunci cand in interior se afla o lumanare inalta.


6. Stergar cu modele

Pentru ca este o sarbatoare infricosatoare, de pe masa de Halloween nu putea lipsi un stergar cu modele specifice. Se numeste Halloween Skellie Toile si vine de la Williams-Sonoma.



Sursa foto: sherimartininteriors.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului