Amenajarea casei

#dormitor #amenajare casa #redecorare dormitor #dormitor monoton

5 trucuri care te ajuta sa redecorezi intr-un weekend un dormitor monoton

Esti mereu surprins/a de imaginile promovate pe retelele de socializare cu dormitoare superbe si foarte elegante si iti doresti cu ardoare iti redecorezi si tu camera, insa te gandesti cu groaza la vacarmul pe care il vei crea in casa? Exista solutii rapide de a redecora, fara sa faci mizerie sau care sa iti ia foarte mult timp. Iata cateva trucuri care te pot ajuta sa redecorezi in doar un weekend un dormitor prea monoton:

1. Covoarele

Covoarele sunt elemente de decor care te pot ajuta sa dai o noua nota dormitorului tau. Daca covoarele pe care le ai in casa ti se par prea monotone si neutre inlocuieste-le cu unele colorate. Acesta vor schimba imediat decorul dormitorului tau si vor crea o atmosfera mult mai vesela.

2. Culorile

Intr-un dormitor, culoarea peretilor este extrem de importanta. In prezent, foarte multe persoane incearca sa se alinieze noilor tendinte alegand o paleta de culori foarte variata pentru decorul casei. Acest lucru este insa total gresit si, uneori, obositor. Incearca sa alegi cel mult trei culori in casa ta, iar in dormitor opteaza pentru o nuanta primara si doua secundare. Astfel, vei crea un echilibru si un aspect mult mai modern.

3. Mergi pe minimalism

O camera moderna inseamna una destul de simpla, asadar cel mai bine ar fi sa aerisesti dormitorul. Scapa cat mai repede cu putinta de bibelouri sau alte lucruri care s-au demodat si tu inca le mai tii in casa, doar pentru ca te simti legat/a emotional de ele. Mergi cat mai mult pe minimalism, deoarece simplu inseamna ordonat si modern.

4. Schimba iluminatul

O modalitate rapida de a schimba decorul dormitorului si de a crea o atmosfera cat mai intima si moderna este schimbarea iluminatului. Adauga in dormitor mai multe varietati de iluminat, precum lampi sau lustre moderne.

5. Adauga accesorii

Cateva tablouri micute sau rame de fotografii pot schimba imediat aspectul unui dormitor. Asadar, nu te feri nici de lucrurile marunte atunci cand te hotarasti sa iti redecorezi dormitorul.

Sursa foto: brightnest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare