Amenajarea casei

#baterie lavoar #baterie monocomanda #bagno.ro # baterii lavoar

5 tipuri de baterii pentru lavoar care vor schimba aspectul baii

Sa fim seriosi! Atunci cand iti amenajezi baia, bateria pentru lavoar este ultima ta grija. Ai mereu impresia ca e un accesoriu banal, asa ca nu ii dai prea multa importanta. Gresit! Bateria lavoarului este esentiala pentru un aspect final al baii bine pus la punct.

O baie, ca orice alta incapere din casa, trebuie privita per ansamblu. Asta inseamna ca trebuie gandit totul de la bun inceput de la A la Z. Nu poti alege gresia, daca nu stii cum va arata lavoarul sau cada si nu poti alege bateria pentru chiuveta daca nu stii ce tip va fi aceasta. Sunt multe elemente de care trebuie sa tii cont si e bine sa studiezi atent piata inainte de a face achizitii.

Bagno.ro iti ofera o gama variata de obiecte sanitare, de la vase de wc, lavoare, bideuri, pana la cazi de baie, dar si baterii de lavoar si sisteme de dus. Gasesti aici o multime de modele care sa satisfaca orice capriciu.

Si pentru ca vorbeam despre baterii de lavoar, facem o trecere in revista a catorva modele foarte interesante si foarte moderne de baterii pentru lavoar:

Retro-style

 

Stilul retro e modern! Poate ca pare ciudat, dar exact asa este. Genul de baterie cu robineti tip rozeta ti-ar putea aduce aminte de baia bunicii, dar azi este din nou de actualitate. O baterie lavoar Vidima Retro, cu dubla comanda, pipa inalta si prindere pe perete nici macar nu este scumpa. Costa 260 de lei, intrucat acum vine cu o reducere de 84 de lei, si este simplu de montat chiar si de un nespecialist.

Cu aspect futuristic

 

Evident, pentru o baie care sa arate ca din reviste ai putea avea nevoie de o baterie cu aspect futuristic. Cea din imagine, marca Kludi, are un design inovator, cu linii fine, iar alama cromata ii da un aspect deosebit.

Colorata

 

Si iti mai vindem un pont. La bagno.ro vei gasi si baterii lavoar colorate. Modelul din imagine se monteaza pe lavoar si este disponibil in patru culori cu vopsea fotoluminiscenta. Bateria monocomanda este prevazuta cu aerator anticalcar, finisaj anti-amprenta, sistem pop-up si racorduri flexibile pentru racordarea la apa. Tocmai datorita culorilor in care este prezentata e mult mai usor de adaptat designului baii.

Cu tija inalta

 

Bateria lavoar monocomanda tip "gat de lebada" Grohe Eurosmart New este prevazuta cu cartus ceramic de 28 mm, sistem de instalare, pipa tubulara pivotanta, racorduri flexibile de conectare la apa si set evacuare cu tija. Suprafata bateriei este cromata. Producatorul ii ofera 5 ani de garantie.

Cu montaj in perete

 

Tot un design modern are si bateria cu montaj incastrat in perete. Este inedita si va da baii un aspect foarte interesant. Bateria are si limitator de temperatura incorporat. Modelul de baterie lavoar din imagine se afla acum pe site-ul bagno.ro la promotie, fiind vandut cu o reducere de 382 de lei!

Asadar, pentru orice tip de baterie lavoar optezi, in magazinul online de obiecte sanitare bagno.ro vei gasi tot ceea ce iti doresti. Produsele comandate vor ajunge la tine acasa in cel mult 48 de ore si vor veni insotite de garantia oferita de producator.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea