Amenajarea casei

#living #decor #decor living #stiluri de decor

5 stiluri de decor in tendinte pentru living

La fel ca in orice domeniu de creatie, designul interior vine cu noi tendinte in fiecare an. Daca tocmai ti-ai achizitionat o locuinta noua sau simti nevoia unei schimbari, iata cateva culori proaspete si aranjamente de mobilier inteligente, care te pot ajuta sa iti creezi un living intim, pornind de la stilul clasic, modern pana la cel rustic sau electic:


1. Stilul Florence

Stilul Florence este ideal pentru persoanele conservatoare, ancorate in trecut. Acest stil pune accent pe tesaturi care se conecteaza subtil cu nuantele cromatice ale peretilor. Se foloseste mult damasc si perne cu broderii si franjuri.

Stilul Florence este unic si aduce cu el eleganta, dar si o nota de inedit.


2. Stilul nautic

Motivele tibetane, covoarele din lana si accesoriile din lemn sunt principalele caracteristici ale stilului nautic modern. Un semineu, o masa laterala si mobilierul incoporat in pereti sunt doar cateva dintre semnele subtile a unei case de coasta. Culorile discrete si modelele blande si diafane de tapiterie dau o nota si mai coplestitoare linvingului in stil nautic.


3. Stilul rustic

Stilul rustic se caracterizeaza prin mult lemn si o combinatie de piese de mobilier moderne cu vechi. Accentele de mustar, galben sau gri dau un contrast surprinzator si foarte placut si relaxant stilului rustic modern.


4. Stilul statement

Tablourile si mobilierul sculptate, flancate de un semineu din piatra intr-un ton mediteraneean vechi sunt accesoriile principale pentru crearea unui living in stil statement. Tapiteria cu aspect vechi, lazile din lemn sculptate asociate cu suporturi de lumanari din fier forjat nu trebuie sa lipseasca nici ele din stilul statement, plin de grandoare si opulenta.


5. Stilul clasic-vintage

Mobilierul din molid cerat si pernele artizanale din tesaturi de epoca pentru decorarea canapelelor si a fotoliilor sunt esentiale pentru crearea unui living in stil clasic-vintage, foarte luminos si relaxant, care te duce cu gandul la atmosfera tipic frantuzeasca rustica.



Sursa foto: bhg.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea