Amenajarea casei

#amenajare bucatarie #amenajare casa #design interior #design bucatarie

5 reguli de amenajare a bucatariei, de care trebuie sa tii cont

Bucataria este spatiul in care iti petreci o mare parte din timp, fie gatind, fie savurand o cafea si citind o revista la primele ore ale diminetii. Indiferent de utilitatea pe care acest spatiu o are pentru tine, trebuie sa-l amenajezi astfel incat sa imbie la relaxare si sa ii oferi personalitate. Daca te-ai hotarat sa-ti reamenajezi bucataria, trebuie sa tii cont de cateva reguli simple de amenajare.

Mobilier simplu, dar de efect

Sursa foto: nicenup.com

Design-ul mobilierului trebuie sa fie unul simplu, care sa ofere spatiului luminozitate, mai ales daca ai o bucatarie de dimensiuni mici. Alege culori deschise, de preferat pale sau chiar alb. Chiar daca albul este o culoare rece, poti vopsi peretele dintre blaturi intr-o nuanta inchisa, care sa atraga tentia.

La fel de practic este si mobilierul in nuante de lemn natural. Atentie insa! In cazul lemnului, nu trebuie sa alegi un mobilier din lemn masiv daca ai o bucatarie mica. Acesta se potriveste doar bucatariilor foarte spatioase.

Sursa foto principala: mybktouch.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea