Amenajarea casei

#spatii depozitare #amenajare casa #decorare casa #rafturi

5 rafturi care dau farmec casei tale si asigura spatii de depozitare

Indiferent de marimea unei case, parca niciodata nu exista suficient spatiu de depozitare. Rafturile reprezinta o solutie ideala pentru a avea mai mult loc la dispozitie in care sa pastrezi tot felul de lucruri si sunt, in acelasi timp, si un element in tendinte, de design interior. Poti pune rafturi elegante in living sau dormitor, poti adauga rafturi practice in bucatarie sau poti miza pe solutii chic pentru baie. Atunci cand esti in cautarea unor idei de rafturi care sunt atat elegante, cat si practice, iata cateva exemple care pot adauga farmec casei tale fiind in acelasi timp spatii de depozitare excelente, pentru tot felul de obiecte.

Raft cu plante curgatoare

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Heidi House (@theheidihouse) pe

Rafturile pe care sunt asezate ghivece cu plante verzi, curgatoare, nu sunt un element nou in design interior, insa o astfel de draperie verde si bogata de frunze care coboara pe perete arata pur si simplu spectaculos. Pentru un aspect dramatic incearca sa asezi sub aceasta cascada care coboara de pe raft, un tablou sau o alta piesa cu aspect vintage. Ca plante, poti alege iedera, care rezista si in locuri cu putina lumina sau philodendron.

Simplu si elegant

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Scandi Boho Interiors (@ahomewelltravelled) pe

Un spatiu nefolosit din incapere poate ruina tot aspectul camerei, insa poate fi si o oportunitate de a pune acolo cateva rafturi elegante. Spatiul potrivit pentru a pune aceste rafturi poate fi chiar peretele de langa bratul canapelei din living, atunci cand locul dintre perete si canapea este prea mic pentru a pune o masuta, dar in acelasi timp este suficient de mare pentru a-l lasa nefolosit. Un aranjament simplu din trei rafturi din lemn natur transforma peretele intr-un element de design special.

Raftul de deasupra patului

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Danni Holland (@dannijholland) pe

Tabloul care isi gasea loc pana acum deasupra capului nu mai este de actualitate. In schimb, conform tendintelor in design interior deasupra patului din dormitor cel mai bine isi gaseste loc acum un raft mic si simplu, care iti ofera posibilitatea de a schimba aspectul camerei asezand pe el diferite obiecte de décor sau tot felul de piese care iti plac.

Aerisit si curat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ILI - Kari Arendsen (@intimatelivinginteriors) pe

Spatiile aerisite, cu cat mai putine obiecte care incarca incapere, sunt in tendinte. Tocmai de aceea si ideile care permit o astfel de organizare, cat mai minimalista, a spatiului sunt tot mai cautate. Aceasta bucatarie eleganta este o dovada ca atunci cand iti pui imaginatia la lucru si ai dorinta de a obtine spatiu deschis, aerisit si modern totul este posibil. Pentru aceasta au fost puse rafturi metalice care pornesc de la avan si coboara in jos, pe perete, fara sa acopere partea de faianta superba din dreptul blatului de bucatarie.

Raftul subtire din baie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kate | Interior Stylist (@viridescent_living) pe

Un raft lung si subtire este perfect pentru baie, unde aproape toate obiectele care sunt folosite sunt de mici dimensiuni. Un astfel de raft care se intinde de la un capat la altul al peretelui adauga baii o tenta extrema de stilata.

Sursa foto: instagram.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea