Amenajarea casei

#mobila minimalista #apartament tineresc #mobilier tineret #amenajare apartament #piese de mobilier

5 piese esentiale pentru un apartament tineresc

Esti la prima experienta de amenajare a unei case si nu stii de unde sa incepi pentru ca ai dori sa te simti bine acolo, sa-ti imprersionezi prietenii si totul sa arate ca desprins din revistele de decoratiuni. Incepe cu 5 piese esentiale si apoi poti cladi o poveste in jurul lor.

1 Un pat trendy, cu tablie

Este cazul sa renunti la patul tau din adolescenta pentru o singura persoana si sa treci la urmatorul nivel: un pat de mijloc cu tablie. E drept ca acestea costa mai mult, dar sunt mai spectaculoase si foarte trendy. Tablia poate fi cumparata si separat de pat, insa ai grija sa se potriveasca.

Odata cu achizitia patului, ai grija sa investesti si in cateva astenuturi spectaculoase, din materiale ca matasea sau satenul.

2 O canapea comfortabila

Canapeaua este locul in care toata lumea se reuneste si vei petrecere ore intregi stand pe ea, la o sueta cu prietenii, privind un film sau citind cartile tale preferate. Din acest motiv, ai nevoie de o canapea comfortabila, in forma de L, moda si spatioasa, eventual cu piese mobile, care se pot muta dupa bunul plac.

3 O masuta moderna, de cafea

Masuta de cafea poate fi o piesa interesanta si extravaganta chiar, avand in vedere ca va fi asezata, de obicei, in fata canapelei, intr-un loc usor vizibil.

Cand cumperi masuta de cafea, gandeste-te ca poate avea diverse utilitati: poti servi masa pe ea, poti aseza pe ea revistele preferate, o poti folosi ca suport pentru laptop etc.

4 O masa eleganta, cu patru scaune

Masa din bucatarie nu trebuie sa fie neaparat banala, patrata si din gama mobilei de bucatarie. Alege o masa deosebita, rotunda, de sticla, cu picioare de inox si patru scaune moderne, inspirandu-te din cele mai noi tendinte. O bucatarie moderna poate schimba perceptia despre intregul spatiu.

5 O comoda multifunctionala

Vei avea nevoie de un loc in care sa asezi televizorul, statia audio, boxele, dvd-urile si multe altele, asa ca nu exclude prezenta acestei piese extrem de utile. Alege o comoda simpla, cu roti, pe care o poti muta dupa cum doresti.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea